Kviečiame dalyvauti seminare „Gamybos automatizacija ir robotizacija – neribotos galimybės! Nuo ko pradėti?“  (0)

Šiandien aišku, kad robotų atsiradimas atvers neribotas galimybes gamybos srityje ir leis žmogaus intelektinius sugebėjimus pritaikyti prasmingesnėje veikloje nei mechaninis darbas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Robotizacija sugrąžins galimybę išlaikyti gamybą Europoje, o šalys, kurios automatizaciją ir robotizaciją atliks sparčiausiai, įgys konkurencinį pranašumą. Ypač dideles galimybes robotizacija atveria Lietuvai, kurios inovacijų sektorius kuo toliau, tuo labiau pripažįstamas pasaulyje. Visgi šiomis galimybėmis reikia sugebėti pasinaudoti.

Nuo ko pradėti ir kaip susieti šiandieninę gamybą su ateities technologijomis, padės išsiaiškinti Všį „Intechcentras“ kartu su partneriais, š. m. kovo 15 d. organizuojamame seminare  „Gamybos automatizacija ir robotizacija – neribotos galimybės! Nuo ko pradėti?“, kuris vyks VGTU mechanikos fakultete, J.Basanavičiaus g. 28, Vilniuje. Dalyvauti seminare maloniai kviečiami gamybos įmonių vadovai, technikos vadovai, projektuotojai, technologai bei plėtros vadovai.

Seminaro metu savo įžvalgomis ir patirtimi dalinsis UAB „Blue Ocean Robotics“ partneris Thomas Solupajev-Ronlev, kuris apžvelgs dabartines tendencijas robotų pramonėje ir padės rasti tinkamą sprendimą jūsų įmonei. UAB „Rubedo sistemos“ partneris Linas Vaitulevičius pristatys AGV mobilių robotų sprendimus medžiagų pristatymui ir logistikai įmonės viduje. Taip pat bus kalbama apie robotų pritaikymą gaminių paletavime, suvirinime ir frezavime.

Seminarui artėjant į pabaigą bus aptariama robotizacijos įtaka ir tendencijos Lietuvoje ir globaliu mastu bei automatizavimo ir robotikos sprendimų finansavimo galimybes Lietuvoje ir Europoje. Seminarą užbaigs diskusija ir ekspertų atsakymai į renginio dalyvių klausimus.

VISA SEMINARO PROGRAMA

Norintys dalyvauti seminare „Gamybos automatizacija ir robotizacija – neribotos galimybės! Nuo ko pradėti?“ jau gali registruotis ČIA.  (Registracija iki: 2015.03.09 d., 17:00 val.)

Seminaro dalyvio investicija: 50 Eur + PVM (LINPRA, LPK nariams – 40 Eur + PVM)

Daugiau informacijos el. paštu: inzinerija@intechcentras.lt, tel.: 8 620 71450

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: