3 svarbiausi dalykai renkantis naują nešiojamą kompiuterį  ()

Kadangi kompiuteris yra neatskiriama mūsų kasdienio ir profesinio gyvenimo dalis, išpopuliarėjus nešiojamiems kompiuteriams įgavome daugiau laisvės renkantis darbo vietą. Nešiojami prietaisai leidžia atlikti užduotis, susirašinėti, apsipirkinėti ir žiūrėti filmus. Vieta nebesvarbi, svarbu tik patikimas interneto ryšys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais laikais daugybė gamintojų siūlo skirtingus nešiojamų kompiuterių modelius, tad jei nusprendėte atsinaujinti, rinktis tikrai rasite iš ko. Tačiau didelė pasiūla sukelia sunkumų ieškant jums ir jūsų poreikiams tinkamo įrenginio. Šiame straipsnyje aptarsime tris aspektus, padėsiančius rasti jums tinkamiausią kompiuterį.

Kompiuterinė technika – kaip išsirinkti?

Daugelis nešiojamą kompiuterį naudoja darbo tikslais, tačiau svarbu atkreipti dėmesį ir į darbo pobūdį. Jei kuriate dizainą ir vaizdinę medžiagą, jums rekomenduojama rinktis kompiuterį, turintį galingą procesorių ir daug atminties, na, o jei daugiausiai darbo metu atsakinėjate į elektroninius laiškus ir komunikuojate su klientais - pagrindiniu rodikliu turėtų tapti įrenginio greitis. Prieš įsigydami naują nešiojamą kompiuterį, atkreipkite dėmesį į:

Ekrano dydis. Praleidus visą dieną žiūrint į ekraną, svarbu, jog jis būtų didelis ir aiškus. Kuo didesnis ekranas ir geriau apdorojami vaizdai, tuo mažiau pavargsta mūsų akys. Be to, jei atliekate darbą, kurio metu reikia skirti daug dėmesio detalėms, ekrano dydis yra pagrindinis rodiklis.

Operatyvioji atmintis (RAM). Įsivaizduokite, jog vieną dieną neberandate kompiuteryje saugotų nuotraukų, dokumentų ir kitų svarbių failų. Kad taip nenutiktų, prieš renkantis įrenginį pasidomėkite kokia jo operatyvioji atmintis. RAM ne tik saugo informaciją, bet ir užtikrina sklandų kompiuterio veikimą.

Klaviatūra. Sugedus stacionaraus kompiuterio klaviatūrai, galite be jokio vargo įsigyti naują, tačiau tai kiek sudėtingiau su nešiojamais kompiuteriais. Prieš pirkdami įsitikinkite, kad klavišai ne tik kokybiškai pagaminti ir neturi defektų, bet ar patogu juos maigyti. Klaviatūros dydis ir išdėstymas turi atitikti jūsų rankų padėtį ir formas, taip mažiau nuvarginsite raumenis darbo metu.

Nešiojami kompiuteriai ir kompiuterinė technika Senukai.lt

Jei norite įsigyti naują nešiojamą kompiuterį ir ieškote profesionalaus patarimo, apsilankykite bet kuriame Senukai salone arba internetinėje parduotuvėje senukai.lt. Čia rasite daugybę skirtingų nešiojamų kompiuterių ir kompiuterinės technikos. Be to, mūsų parduotuvėse jūsų laukia šaunūs kainų pasiūlymai ir akcijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: