Samsung išleidžia įspūdingąjį muzikinį mobilųjį telefoną „BEAT Edition”  (8)

Samsung Electronics Co. Ltd., pirmaujantis mobiliųjų telefonų gamintojas, šiandien pranešė Samsung BEATDJ. „BEAT Edition” mobilieji telefonai – tai puiki lietimui jautrios technologijos, neįtikėtino garso ir nuostabaus dizaino derinys. Samsung BEATDJ ir sukuria naujus standartus, kompanijai išleidžiant muzikinių mobiliųjų telefonų seriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abu „BEAT Edition” serijos telefonai sukurti, siekiant pradžiuginti visus muzikos mėgėjus. Naujausios mobiliosios garso atkūrimo technologijos įdiegtos įspūdingo ir patrauklaus dizaino korpusuose. Išskirtinę išorę papildo intuityvi valdymo sistema su lietimui jautriu ekranu, todėl vartotojui, kartu su jo mėgstama muzika, suteikiama dar daugiau malonumo. Įdiegus, „Samsung” sukurtą, intuityvią valdymo sistemą, abu telefonai turi visapusišką „Bang & Olufsen” garso sistemą ir modernias priemones, kurios naudojamos surasti, įsigyti ir rekomenduoti muzikinius įrašus. „Samsung BEAT Edition” telefonai suteikia visiškai naujas įrašų atkūrimo mobiliajame telefone priemones, užtikrinama puiki kokybė ir jaudinantys įspūdžiai vartotojui”,- pasakė JK Shin, Vykdantysis „Samsung Electronics” viceprezidentas ir Mobiliųjų telekomunikacijų padalinio vadovas. „Užtikrindami išskirtinę garso kokybę ir modernias muzikos klausymosi priemones, „BEAT Edition” telefonai patrauks vis labiau didėjančią grupę vartotojų, kurie pageidauja suvienyti kelis muzikos įrašų atkūrimo įrenginius, neprarandant stiliaus, funkcionalumo ir patogumo.”

Samsung BEATDJ

Samsung BEATDJ kiekvienam suteikia galimybę tapti didžėjumi. Naudodami BEAT DJ telefoną ir jo valdymo sistemą, vartotojai galės savo balsu ir garso efektais papildyti mėgstamas dainas. Naudodami telefone įdiegtą pilnai lietimui jautrią valdymo technologiją ir BEAT DJ priemones, vartotojai taip pat gali matyti įrašus ypač aiškiame 7,1 cm AMOLED ekrane ir susikurti savo asmeninius muzikinius įrašus. Įdiegtą 50MB vidinę atmintį galima padidinti iki 16GB, įdėjus „micro SD” atminties kortelę. Taip suteikiama dar daugiau galimybių pasireikšti muzikos vaizduotei.

Muzikos kūrimas – tai tik viena iš galimybių. Telefone Samsung BEATDJ įdiegti tikri stereofoniniai garsiakalbiai, į kuriuos sustiprintas garso signalas patenka iš „B&O ICEpower” stiprintuvo. Sukuriamas toks pat puikus, kaip ir dizainas, garsas, girdimi gilūs ir sodrūs bosiniai tonai, krištolo tyrumo aukštieji dažniai.

Apie Samsung Electronics Co.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2007 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 105 milijardo JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 150,000 žmonių 134 biuruose 62 valstybėse, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Įrenginių sprendimų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com.

Samsung BEATDJ (M7600) Produkto specifikacija

Tinklas

HSDPA 7.2 Mbps

EDGE/GPRS (850/900/1800/1900Mhz)

Ekranas

2.8” 16M pilnai lietimui jautrus WQVGA AMOLED (240 x 400)

Kamera

 

3 mln. taškų CMOS matrica

Automatinis fokusavimas / Geo žymėjimas / Šypsenos atpažinimas / Veido atpažinimas

Garsas

 

 

 

 

 

 

Pilnai lietimui jautraus valdymo muzikos evoliucija: DISC UI, Spin Wheel Touch, BEAT DJ priemonės

- DISC UI : pažangus muzikos valdymas

- BEAT DJ (DJing): Muzikos filtrai, išvedimas, DJ Mix (garso efektai, įrašymas)

72 polifoninės melodijos / SP-Midi / MP3 / AAC / AAC+ / eAAC+ / WMA

Galingi stereofoniniai garsiakalbiai / 3.5 mm ausinių jungtis / judesio jutiklis

“B&O ICEpower” akustinė sistema / “SRS Virtual surround”  5.1 formato garsas / DNSe™

Surask panašią, Surask muziką (Muzikos atpažinimas), Surask žymėjimą

FM radijas su RDS sistema, FM radijo laidų įrašymas

“Bluetooth”  stereofoninės ausinės

Vaizdas

MPEG4 / H.263 / H.264 / DivX / XviD

Vaizdo įrašymas (VGA 15 kadrų/s )

Vaizdo redagavimas (Iškirpk įrašą / Pagauk vaizdą)

Svarbios funkcijos

GPS ir Geo žymėjimas, Surask mano buvimo vietą

Naujoji PC Studio v1.0 / Mobile widget / SharePix (Mobile Blog )

Sąsajos

Bluetooth v2.1 / USB 2.0 (microUSB) HS

Atmintis

50MB + išorinė atmintis : microSD (iki 16GB)

Matmenys

112 x 51 x 13.9 mm

Akumuliatorius

960 mAh

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)