Telecentras Utenoje atidarė vienuoliktą 4G interneto MEZON saloną  (1)

Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras), pasiūlęs belaidžio interneto MEZON paslaugas šalies didmiesčiuose ir pajūrio kurortuose, sparčiai diegia 4G ryšio tinklą apskričių centruose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujos kartos internetas MEZON jau veikia Tauragėje ir Utenoje, jis netrukus pasieks Alytų, Marijampolę ir kitus miestus. Plečiant paslaugas, klientų patogumui pradėjo veikti jau vienuoliktas MEZON salonas, jis atidarytas Utenos prekybos centre „Senukai“.

„Utena tapo pirmuoju šiaurinės rytų Lietuvos dalies miestu, kuriame Telecentras tęsia pradėtą 4G ryšio tinklo plėtrą. Miesto centre atidarytame MEZON salone lankytojai gaus išsamią informaciją apie pažangiausios ryšio technologijos privalumus ir galės patogiai užsisakyti interneto paslaugas“, – sako Telecentro Paslaugų plėtros skyriaus viršininkas Dalius Srėbalius. Jo teigimu, Telecentras išlaikė tradiciją ir vietą naujajam MEZON paslaugų teikimo salonui parinko tokią, kad būtų kuo patrauklesnė klientams.

J. Basanavičiaus g. 52 veikiantis prekybos centras „Senukai“ uteniškiams gerai žinomas, čia įsikūrusį MEZON saloną pasiekti išties patogu ir lengva. Profesionalūs vadybininkai į saloną užsukusiems lankytojams išsamiai papasakos apie 4G interneto MEZON naudą bei patars, kuris iš siūlomų planų jiems tiktų geriausiai. Klientai čia galės ne tik sužinoti, kokios yra interneto MEZON galimybės, bet ir praktiškai jį išbandyti.

„Kviečiame MEZON salone apsilankyti visus uteniškius – ir tuos, kurie jau apsisprendė tapti interneto vartotojais, ir tuos, kurie dar abejoja, taip pat tuos, kurie norėtų naudotis pažangesniu už jau turimą internetą produktu. Patrauklių pasiūlymų vadybininkai pateiks ir verslininkams, ir studentams, ir namų šeimininkėms, ir senjorams ir visiems gyventojams“, – tvirtina Telecentro Utenos siuntimo tarnybos pardavimo skyriaus vadovė Ramunė Čypienė.

Pardavimo specialistė pabrėžia, kad įsigijus MEZON interneto USB modemą ir jį nešiojantis su savimi, galima sėkmingai derinti pačius įvairiausius poreikius – pasinaudojus belaidžiu internetu MEZON darbe, juo galima naudotis ir namuose, taip pat kavinėje, parke, automobilyje ir pan. „Naujos kartos internetas MEZON patrauklus tuo, kad yra belaidis ir suteikia nevaržomą laisvę juo naudotis visur, kur tik norisi. Negana to, vartotojams suteikiama iki 10 Mb/s duomenų atsisiuntimo sparta. Tokios plačios aprėpties ir tokio spartaus belaidžio interneto Lietuvoje dar nebuvo“, – teigia Ramunė Čypienė.

Be Utenos, 4G interneto MEZON paslaugas užsisakyti galima ir kituose miestuose esančiuose salonuose: Vilniuje – Sausio 13-osios g. 10, Goštauto g. 4, „Akropolio“ ir „Panoramos“ prekybos centruose, Kaune – Vaižganto g. 13 ir prekybos centre „Savas“, Panevėžyje – Topolių g. 15 ir prekybos centre „Babilonas“, Šiauliuose ir Klaipėdoje – prekybos centruose „Akropolis“, taip pat interneto svetainėje www.mezon.lt veikiančioje elektroninėje parduotuvėje. Telecentras planuoja, kad 2010 metų pabaigoje pažangusis internetas MEZON bus prieinamas apie 63 proc., o 2011 metais – apie 75 proc. visų Lietuvos gyventojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (1)