Naujieji LG televizoriai – stilingi namų interjero akcentai  (0)

Pasaulinė plačiaekranių televizorių ir garso bei vaizdo technikos lyderė "LG Electronics" (LG) Baltijos šalyse pristato du naujoviškus skystųjų kristalų (LCD) televizorius - "LU4000" ir "LU5000". Šie televizoriai išsiskiria unikalaus dizaino ir pažangių techninių ypatybių deriniu bei siūlo mėgautis visaverte raiškiąja televizija namuose. Be to, naujuosius televizorius paprasta valdyti, jie taupiai naudoja elektros energiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie LG televizoriai atspindi naujausias buitinės elektronikos dizaino tendencijas. Plataus formato televizoriaus "LU4000" ekranas yra patalpintas į korpusą su plonomis rėmo kraštinėmis. Televizoriaus korpusą išryškina sidabrinės spalvos rėmo apvadas, kuris įrenginio apačioje sudaro trikampį, sujungtą su 45 laipsnių kampu pasvirusia koja, primenančia prabangaus tušinuko dėklą. Tuo metu "LU5000" televizorius kuria kur kas laisvesnį įspūdį: jo balti korpuso kraštai storesni, tačiau televizorius neatrodo masyvus, jo formai žaismingumo suteikia oranžinės spalvos šonų apvadai. Televizoriaus ekranas atrodo tarytum kabantis ore, mat jį laikanti ir dailaus kvepalų buteliuko formą primenanti koja sumontuota korpuso gale. Šie stilingi LG televizoriai gali tapti namų ar biuro interjero prašmatniu akcentu. Televizorių "LU4000" galima įsigyti su dviejų dydžių įstrižainės ekranu - 19 ir 22 colių. Šie televizoriai palaiko raiškiosios televizijos (HD) formatą 720p. Kitas LG televizorius - "LU5000" - parduodamas trijų dydžių ir galima rinktis iš 19, 22 ar 26 colių ekrano įstrižainės televizorių. Mažesnis iš televizorių, kaip ir ankstesnieji du, palaiko 720p formato raiškiąją televiziją, o didesnieji raiškiąją televiziją gali rodyti 1080p formatu, vadinamu "Full HD". Naujieji LG televizoriai turi specialius vaizdo režimus filmams, sportui ir žaidimams, kurie padeda išryškinti svarbiausius skirtingų vaidų tipų elementus. O naudojantis vedikliu "Picture Wizard" galima parinkti optimalius televizoriaus parametrus kiekvienam TV kanalui ar vaizdo šaltiniui. Šie televizoriai išsiskiria ir garso kokybe, juose naudojama unikali LG sukurta technologija "Invisible Speaker", atkurianti žemus, sodrius garsus, o tam naudojamas visas televizoriaus korpusas. "LU4000" televizoriai turi HDMI jungtį, TV kanalų paieškos sistemą "Freeview" ir garsiakalbius su "SRS TruSurround XT" funkcijomis. "LU5000" pranašumas - 2 arba 3 HDMI jungtys, todėl prie televizoriaus galima nuolat laikyti prijungtus kelis prietaisus, pavyzdžiui, "Blu-Ray" plokštelių grotuvą ir žaidimų kompiuterį. Televizoriuje taip pat yra "SCART", komponentinė ir įprastos jungtys, TV kanalų paieškos sistemą "Freeview" ir garsiakalbiai su "SRS TruSurround XT" funkcijomis. Šie LG televizoriai taip pat išsiskiria taupiai naudojama elektros energija ir turi "Energy Saving Trust" rekomendaciją. Televizoriuose esanti sistema "Smart Energy Saving" funkcija parenka efektyviausią energijos naudojimo režimą iš keturių galimų. Pagrindinis šios sistemos komponentas - šviesos daviklis "Intelligent Sensor" - nustato patalpos apšvietimo lygį ir televizoriaus vietą kambaryje bei pagal tai reguliuoja ekrano apšvietimą, kitus energijos naudojimo parametrus.

Apie „LG Electronics, Inc.“

„LG Electronics, Inc.“ (KSE: 066570.KS) yra pasaulinė lyderė technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, garso ir vaizdo prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra pasaulinis „Formulės 1“ partneris ir „Formulės 1“ technologijų partneris. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Apie „LG Electronics Home Entertainment Company“

„LG Electronics Home Entertainment Company“ yra viena didžiausių plokščiųjų ekranų, garso ir vaizdo produkcijos gamintojų pasaulyje. Kompanija gamina skystųjų kristalų (LCD) ir plazminius televizorius, namų kino sistemas, „Blu-ray“ grotuvus, audio komponentus, plazminius ekranus bei kitą produkciją. LG ne tik kuria daug naudingų funkcijų turinčius prietaisus, bet ir orientuojasi į stilingą gaminių dizainą ir technologines naujoves, leidžiančias pagerinti laisvalaikio namuose įspūdžius. www.lge.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: