Minint holokausto metines: nuo praeities prisiminimų iki dabartinio antisemitizmo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2010-01-28 16:23
o kodel Lietuvoje Holokaustui skiriamas didesnis demesys nei dienai kada buvo tremiami Lietuviai i sibiro giluma? negi mes zydus labiau vertiname uz savo tautiecius ? ar cia velgi zydai primete savo visiems nurode kad holokausto pabaigareikia mineti visame pasaulyje ?
kionig 2010-01-28 16:26
Kazkam uzkliuvo zydai, o dabar tai tapo viso pasaulio problema.... vis dar ieskome kaltu ir ismusinejame skolas. Sykstus ir nepriimtinas elgesys. Kas buvo tas prazuvo ir nieko cia nebepakeisi. Na treme ir lietuvius, ir kaidaise negrus isnaudojo, dabar irgi negrai ne te pasikeite afrikoje, visu neprigailesim, nes gyventi praeitimi yra bepramiska.
Arns 2010-01-28 17:55
o kodėl ne? Labai daug žydų buvo lietuviai, iki karo skaičiuojama jog jų Lietuvoje buvo apie 300 tūkstančių. O žinant jog iš viso tuo metu, Lietuvoje, gyventojų buvo apie 2 milijonus. Po karo paaiškėjo jog apie 90% žydų buvo sunaikinta arba jie išsikėlė iš Lietuvos.
Jobke 2010-01-28 18:33
Negirdejau, kad musu valstybeje daug sneketu apie holokausta ir ji labiau minetu nei tremimus. Na tiek to del sito. Mane prajuokino vaiku grobimas zydams, zydu trukdymas sukurti jiems ju valstybe ir uz tai, kad remiamia Palestina yra antisemitizmo pozymis. p.s. Taip pat tektu susimastyti ir del antsisemitizmo. http://www.youtube.com/watch?v=ChbbpMdsNyM http://www.youtube.com/watch?v=VqozAQ4c ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=En265se5J2I Patys galit parasyti youtube.com heil hitler pamatysit linksmu komentaru ir video.
kiesza 2010-01-28 20:17
Lietuvis manau yra tas kuris uzauges Lietuvoje megsta krepsini lasinius svogunus ir laikosi Lietuvisku paprociu arba yra pagonys . O visokie zydai cigonai nors jie ir protingesni uz eilini Lietuvi tikrai nera reikalingi musu saliai.. manau geriau jau kast griovius nei but valdomam zydu ir vairuot sunkvezimius
lightfire 2010-01-28 20:34
o jei žydų kilmės lietuvis, tai ką daryt?Gal pats eik kast griovių ir gatvių šluot, nes su tokiu intelektu daugiau niekam ir netinki.
Jobke 2010-01-28 20:56
Na man kiesza seniai atskleide savo rasistiska poziuri i lietuvius ir jis manes nebestebina. Beje, negirdejau, kad cigonai pasizymi didesniu intelektu, nei lietuvis(zinoma galima rasti isimciu).
meslinukas 2010-01-28 21:11
žydas - ne lietuvis. čia kone tas pats, kas sakyti, kad ir egiptietis yra lietuvis. bullshit.
lightfire 2010-01-28 21:29
o gal nacistas nėra lietuvis? Gal žydų kilmės lietuvis-savanorius 1918aisiais už Lietuvos laisvę liejęs kraują - ne lietuvis? Kas tu toks, kad nustatinėtum ir aiškintum, kas yra lietuvis, o kas ne? Gal pagal kraują, pagal išvaizdą sprendi, naciste?
Tas_pac 2010-01-28 21:52
Kodėl Olandijoje, Britanijoje, Prancūzijoje padidėjo antisemitizmo? Ogi todėl kad šitose valstybėse musulmonų kaip prišikta. net emigravę islamistai tie patys teroristai kaip ir likę tėvynėje.
lightfire 2010-01-28 21:58
o kodėl Lietuvoje? Nes visi užsislapstinę gudruoliai įsitikinę, kad prisidengę internetiniais slapyvardžiais jie gali išlieti savo tulžį. Nes Lietuvoje antisemitizmas vis dar gyvas, jį kursto ne tik idiotiška propoganda, įsišaknijęs tamsumas, bet ir nebaudžiamumas bei per menkai apšviestos visuomenės abejingumas.
Arns 2010-01-28 22:00
pridėčiau, kad vis dar mūsų norai didesni nei galimybės, tad reikia atpirkimo ožių, todėl ir dairomasi ką čia apkaltinti, tik va jokių konkrečių faktų nepateikia. Viskas lyg aksioma, pasakyta ir tikėkit...
DJ_LFS 2010-01-29 01:27
Na, apie nacionaline zydu sven te jau iki gyvo kaulo pabodo skaityti, o dabar parasykime apie sovietu nusikaltimus pries milijonus zmoniu, kurie buvo naikinami nepasant ar jie lietuviai ar latviai ar estai...
xuy 2010-01-29 10:34
zydai zydai zydai, negrai ir nieko daugiau, visi nuskriausti ir izeisti. Kiti neegzistuoja. p.s. ai dar prisiminiau , sexsualines mazumos , dabar madinga visur jas kist ir rodyt kokios jos nuskriaustos iki apsivemimo.
lightfire 2010-01-29 10:38
jei pabodo skaityti - neskaitykit, ar jus kas verčia? Ar tai, kad kartą per metus minima Holokausto diena, jums sukelia skausmus? AR jums aiškinti kas ką turi rašyti? Kitų tautų genocido dienos lygiai taip pat minimos, tiesiog taip nesipiktinat, nes jums tai net nerūpi//
Goblinas 2010-01-29 10:47
man juokinga darosi, kai apgailėtini rasistai ir antisemitai pradeda rašinėt, jog mes, (tolerantiški kultūringi piliečiai) nieko apart "mažumų" daugiau nematome. visų pirma tai šita tema yra apie holokaustą ir antismetizimą, man atrodo logiška jog apie tai ir yra rašoma. antra, nuolat bandoma patikslinti pašnekovo tautybę, o ne argumentus. "ko čia tuos žydukus gini, gal pats toks būsi?" o kas jeigu bus? ką tai turi bendro su diskusija apskritai? keista, kad tokio lygio menkystos pakankamai paplitusios net ir šitam forume.
xuy 2010-01-29 12:26
Pasek pasakas bobutei, toks vaizdas kad technologijos.lt puslapis 1 kuri tik matau. Pala ar cia tau taip ? p.s. klausimas retorinis , gali neatsakinet, jai protingas esi.
rwc 2010-01-29 14:55
Mane asmeniškai tokie straipsniai labiau nervina nei filmai apie piktus Mossado agentus. Dėl absoliučios daugumos tokių "išpuolių" ar tik ne patys žydai labiausiai kalti? Kažkodėl niekam neužkliūna stereotipai apie italų ir japonų mafiją, kai lietuviai vadinami aštriadančiais su lazdomis ir pan.. Tolerantiškieji lietuviai priešinasi reikalavimams iš Rusijos prisiteisti kompensacijas, bet kuomet Zurofas reikalauja "grąžinti" Vilniaus senamiestį - tai kažkodėl tampa sveikintina. Patys žydukai negirdi, kai jų atsiprašoma. Neee - to per maža. AMB nepakankamai žemai nusilenkė ir nepakankamai uoliai bučiavo subinę - koks pasityčiojimas! Kai ultramodernieji "menininkai" atvirai tyčiojasi iš musulmonų Mahometo arba krikščionių krucifikso - kaip gražu, kaip gerai, kokia nuostabi žodžio laisvė! Bet piktas Mossado agentas - bjaurus stereotipas, ne kas kita kaip nesantaikos kurstymas ir holokausto neigimas... Jei į krosnį papuolė kumpanosis chazarų palikuonis - kaipgis kaipgis, holokaustas. Bet vietoj kumpanosio pastatyk kokį Balį Sruogą - ai, niekis - collateral damage. Kai užsimenama apie armėnų, bosnių genocidą, holodomorą, trėmimus - cic, šiukštu! Negalima gyventi praeitimi. Globaliame pasaulyje juk nebėra priešiškų tautų. Išskyrus, be abejo, žydus, prieš kuriuos visais laikais buvo ir tebėra vykdomas pasaulinis sąmokslas. "Pažadėtosios žemės grąžinimas"... Išvis groteskas. Kodėl baskam, tibetiečiam niekas nieko "negrąžina"? Gal mano giminės legenda skelbia, kad senų senovėje Spaghetti Flying Monster pažadėjo man "grąžinti", tarkim, Manheteną? Izraelis daugumai jo piliečių net nėra etninės žemės. Negi chazarai ir kiti konvertai kildina save iš Dovydo? Jeruzalė trims stambiausioms religijoms yra šventa vieta. Bet ne, lygiava reikalauja spjauti į istoriją ir atiduoti kažkokiam neegzistuojančiam etnosui. Moralas: patys muša, patys rėkia.
lightfire 2010-01-29 15:29
patys į dujų kameras sulipo, kaip ir lietuviai, traukiniais geranoriškai patys traukė į Siviro kurortus, ar ne?
mykolas 2010-01-29 15:30
rwc, ko čia taip užsiplieskei? Nu gražins žydams senamiestį (kuris tau nepriklauso) ir kas nuo to pasikeis? Išmokės Rusija kompensaciją Lietuvai, Vyriausybė ją pragers, ar tau dėl to labai širdį skauda? Jei tau asmeniškai Rusija nusikalto, kodėl į Strasbūrą nesikreipi? Aš nesujaučiu atsakingas nei už vieną holokausto aukos gyvybę, o dėl kompensacijų žydams (o tiksliau jų organizacijoms) čia gali loti kiek nori, šuns balsas, suprask, į dangų neina. Geriau sveikatą tausok..