Diplomo kaina kol kas nesikeičia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-10-19 17:10
lietuvoi viskas gali pageret jei tik sumokesi daug pinigu. davus idiotam valdininkam pasiulyma uz papildoma mokesti prailgint vasara, turbut mokescius pakeltu keliais simtais litu. pinigai neskatins destytoju kuribingiau dyrbt. is kur pas juos kuribingumas kai patys buvo mokyti su liniuote per pirstus. mano mokykloi senesnius mokytojus, kurie stengiasi vesti idomiais pamokas galima ant pirstu skaiciuot. o kiti tik rekt ir 2 grasint temoka svarbiausia lietuvoi pakeist valdzia i nauja karta.
Robinis 2007-10-19 20:02
na jo tie pensinio amžiaus mokytojai kiti nieko doro nepadaro,,patys pamiršta kartais apie ką kalba... arba ta pati kelis kartus vis sako bet vis iš kito galo toj valdžioj iš vis debilizmas,,prezidentas kažkoks pensininkas kuris tik galvą krutina ir tiek... kiti tik daugiau pinigų nori ir namų prie ežerų ,, o jai koks atsiranda tikrai šviesaus proto,,tai toj buna nutildomas ir pamirštas ..... kas valdžiai palanku ,kad pinigėlio ateis toj bandor priimti,,, o kas palanku visuominiai tai pora metų būna svarstoma..
Ta 2007-10-19 22:47
As sakau, revoliucija! Nors VU kiek studijuoju geri destytojai skustis galiu tik vadoveliu trukumu ir tt, bet siaip jau pilna nepatogumu sudentams...draugas is Vengrijos sake, kad ten yra pvz speciali darbo agentura studentam, o cia as 20 darbu bandziau tai nors ir derinamas grafikas vistiek varo von studenta;d. O pati valdzia pas mus korumpuota ir jau nebe demokratija cia, o Oligarchija.
Anonymous 2007-10-21 15:27
Kad valdzia lietuvoj "durneliu laivas" visi senai zino Tik kad niekas to laivo neskandina Kaip atejo po sovietiniu laiku,taip ir po siai dienai sedi ir nepaleidzia valdzios.O vaziuot studijuot i uzsieni tai tikrai nedaug kas isgales.Ten gi uz nuoma,uz maista,uz elektra reix moket,uz viesa transporta ir t.t Ir jei db studentas pergyvena del 500lt,tai uzsieny tikrai bus blogiau Nevaziuokit,studentai,i joki uzsieni Protingi zmones esat Nejau,pagaliau,nesugalvosit kaip is tos idijotu valdzios issikovot pagarba ir parama mokslams.Jei jie debiliukai ,tai dar nereiskia,kad kitus reik paverst tokiais pat
Vytautas 2007-10-21 16:31
Tai kokie variantai galimi? Kaip padaryti mokslą save išlaikantį? Gal studentai praktinių užsiėmėmimų metu galėtų patys kažką gaminti ar projektuoti ne "del ataskaitos", o dėl praktinės naudos, o mokykla rūpintusi iš kur gauti užsakovų. Visi būtų patenkinti - ir mokslas, ir finansai. Bet ant kiek tai realu? ir ko pagaliau trūksta tokiai sistemai įgyvendint?
Anonymous 2007-10-21 18:48
Negali but,kad nera iseities Va cia gal turetu savo sugebejimus pajungt ekonomikos ir finansu srities studenciokai Nu neitikinsit jus manes,kad lietuvoj nera pinigu Taip,kad jau jie galetu rast budu Siaip,kai as dar buvau jaunas,vienas mokytojas pasake nuostabu posaki:"Mokinkites ne del pazymio,o del saves,del to,kad daugiau zinotumet" 8)