[Žinios trumpai] Zelenskis pasiūlė būdą sustabdyti bet kokį karą per 24 valandas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-07 13:04
Rusija turi būti išmesta iš UN, taip pat visos diktatoriškos valstybės, panaikinta veto funkcija. Arba sukurta nauja organizacija - iš demokratiškų valstybių.
Balkis 2022-05-08 08:06
tik neaišku ar nuo to bus geriau, jei ir išmes RU? o ir nauja organizacija kažin ar kažką pakeis, nes tokių turime, kad ir ta pati NATO, +- iš daugumos demokratinių valstybių kol tokie vertybiniai skirtumai UN neveikia, nes šiandien RU įsiveržė į Ukrainą, bet vakar JAV įsiveržė į Iraką? Kuom galima tai pateisinti? Terorizmo židinys gi buvo Afganistanas. Deja, bet ir šiandien kaip ir prieš 100 metų, kas stipresnis, tas diktuoja sąlygas ar bent jau bando
SPeed_FANat1c 2022-05-08 10:59
nu nepritarciau kad db turim pulti gelbeti nuo stihiniu nelaimiu. Negyvenkit ten kur yra per didele rizika stihinems nelaimems ivykt. Jei dar pradesim svaistyt pinigus gelbedami nuo kokiu zemes drebejimu tai dar maziau juo skatins nesdintis is tu vietu. Bet del agresoriaus sustabdymo, kad visos salys susijungtu tai butu gerai jei tai realiai ivyktu bet atrodo kad neimanamos dalykas, daug saliu tiesiog nesusitarsi. Arba susitarimas bus iki kol prireisk realiu veiksmu. Taip kad ir su saugumo garantijomis Ukrainai -kai ji atsisake branduolinio ginklo.
Senas kareivis 2022-05-08 12:46
Nors Zelenskį pradėjau gerbt nuo vasario mėnesio, bet dabar jis nusišnekėjo visiškai. Iš pradžių maniau, kad arba vertėjas ,,pjauna grybą", arba Ukrainos Prezidentas Volodymyras Zelenskis ,,pjauna grybą" (ta prasme, nusišneka). Kas dėl stichinių nelaimių: visos kaimyninės šalys skuba į pagalbą stichinės nelaimės nusiaubtai šaliai. Armėnijos žemės drebėjimą tegul Zelenskis prisimena (Gorbačiovo laikais). Tada net iš Prancūzijos skrido gelbėtojai.Ir jokių zelenskių dėl to nereikia. Po to, kai ruskiai išėjo iš Kijevo srities, kai kurios Europos šalys pasiuntė išminuotojus, kad nukenksmintų teritoriją. Ukrainoje yra lietuvių suorganizuotas Gedimino legionas, kuris koordinuoja ir pats dirba tam, kad išvalytų Ukrainą nuo griuvėsių. Į Ukrainą atvyko Izraelio medikai. Kitas dalykas, dėl agresoriaus. Na čia tai jau tikrai geras klausimas. Tarkim, JAV arba NATO sugalvos užpulti Venesuelą. Taip išeina, kad visas pasaulis ir Ukraina Venesuelai tieks visą įmanomą paramą? O gal Zelenskis turėjo omenyje, kad Rusijai užpuolus kokią nors šalį, kitos šalys (pageidautina) tai šaliai padėtų ginklais, diplomatija ir visa kita? Žodžiu, nežinau, kas Zelenskiui rašo pareiškimus, bet tas rašeiva yra biškį lievas.
Senas kareivis 2022-05-08 13:17
Taip išeina, kad: visi, kurie gyvena sausros zonoj - kelkitės ten, kur nėra sausrų. Bliamba, net Lietuvoj sausros būna. Visi, kurie gyvena potencialaus žemės drebėjimo zonoj, kelkitės ten, kur žemės drebėjimų nebūna. Bliamba, bet ir Lietuvoj būna, bet tik labai silpni (ačiū už tai Dievui). Ignalinos Atominė elektrinė, pasirodo, pastatyta buvo pačioj baisiausioj vietoj:(Žmonės, kurie gyvena ten, kur yra musės Cėcė, krokodilai, rykliai, Ebola virusas ir visokie psichai, kelkitės, ten, kur šitų dalykų nėra. Lietuvoj psichų yra, alia krokodilų ir kitų dalykų nėra. P.S. Aš be gailesčio užmušinėju ilgakojus uodus. nes jie perneša maliariją. Pasirodo, Lietuvoje maliarijos nėra. Uodai yra, o maliarijos nėra. Slava Ukraine. PTN - PNX
Nesupratau 2022-05-08 13:39
"Negyvenkit ten kur yra per didele rizika stihinems nelaimems ivykt" - pagal tave tai, tarkim, visą Japoniją reiktų kur nors į kitą vietą perkelti?:) Pats jauti, kaip nusišneki?
Bruonius 2022-05-08 16:56
Benediktai, ar išvis supranti kas yra UN "taikdariai"? Kad ir ką galvoji patikėk manim, jų tikrai nenorėtum išvysti po savo langais sėdėdamas su šeima. Senas kareivį, Zelenskis tai aktorius tapęs labai turtingu, bet vis dar aktoriumi. Aktoriai dažniausia dirba, arba atidirbinėja už honorarą. Neseniai pralėkiau Lenkiją ir Čekija. Nemačiau nė vienos Ukrainos vėliavos. Kaip manot, žmonės šiose šalyse turi daugiau kritinio mąstymo, ar pas juos prasčiau dirba propaganda?
Senas kareivis 2022-05-08 18:01
Sveiki, Bruoniau. Jei taikdariai iš ruskyno, tada tikrai nenorėčiau. Ir jeigu Lietuvoj būtų taikdariai, tai reikštų, kad Lietuvoj karas (ko irgi nenorėčiau). Dėl Zelenskio. Maniau, kad jis jau trečią karo dieną pasirašys kapituliaciją. Nepasirašė. Zelenskis - aktorius, Reiganas irgi buvo aktorius. Kas dėl propagandos. Jeigu Lietuvos žurnalistai ir politikai per TV apie ruskyną kalbėtų taip, kaip ruskyno žurnalistai ir politikai kalba apie Ukrainą ir Vakarus, Lietuvoje ta laida būtų uždaryta, žurnalistai gautų baudų, politikai (parlamentarai) netektų mandatų ir dar gal net į kaliūzę atsisėstų. Kas nori, tas Ukrainos vėliavas ir nešioja/vežioja. Antakalnyje irgi ne ant kiekvienos mašinos ar lango galima pamatyt Ukrainos vėliavą. Prievartos nėra. Kas nori - tas kabina Ukrainos vėliavą. PTN - PNX
Bruonius 2022-05-08 23:40
Senas kareivi bei 90% dalyvaujančių karo temų diskusijose, žinokite jog su žmonėmis esančiais mąstymo akligatvyje diskutuoti beprasmiška. Būkime žmonėmis, gyvenkime pagal sąžinę ir nereikės kelti pagalio prieš kaimyną, o kaimynui nereikės gintis. Pasirinkai kažkurią kariaujančią pusę = pralaimėjai.
Hmz 2022-05-09 09:06
Sutarėm, Bruoniau - kai tave muš koks banditas, aš irgi tau išdrošiu pamokslą, kad jei gyventum pagal sąžinę, tau nereiktų ir muštis, o dabar ką čia besirinksi kažkurio pusę.
kestutisz 2022-05-09 09:43
Čia tiesiog aptakus pasakymas, kad jei ru neina išmest iš UN (kvailos pradinės sąlygos) - reikia sukurti UN2, be ru.
SPeed_FANat1c 2022-05-10 07:59
nu ir labai gerai butu. Nors as nezinau ka ta UN daro, bet kai organizacijoje yra rusija, tai atrodo gero nelauk.
kestutisz 2022-05-10 10:18
https://en.wikipedia.org/wiki/Permanent ... ty_Council - WWII nugalėtojai (plius branduolinių ginklų turėtojai) turi veto teisę ir gali sabotuoti bet ką. Ir bet kuri iš jų gali daryt ką nori. Gal tik nelabai aišku kodėl tą teisę po sovietų kracho gavo būtent rusai.