Turbūt įspūdingiausia rusams skirta kalba, kuri įeis į istoriją: „Sudekite pragare, rusai! Orvelas jums ploja!“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-07-28 08:44
Geras pasisakymas - pilnai pritariu, gal tik neprakeikiu. Ukrainiečiai tam turi teisę.
Siguas 2022-07-28 15:30
Neturime kitos išeities kaip tik padėti ukrainai iki pergalės. Rusija peržengė ribą kur nebėra kelio į civilizuotą pasaulį. Dabar net jei Putiną pakartų, paleistu iš kalėjimo Navalną ir padarytų prezidentu. Rusija atgailautų taip kaip Vokietija už 2 pasaulinį. Tai nieko nepakeistų. Rusija bus prakeikta amžiams. Karas naudingas Kinijai, net JAV. Pralaimėtojai bus ES ir rusija t.y. visa Europa. Tikiu, kad rašistinisiai nusikalteliai bus persekiojami taip kaip darė Izraelis su nacistiniais nusikalteliais.
Benediktas 2022-07-28 15:33
Gal gali paaiškinti, kodėl pralaimėtojas bus ES pagal tave? Kokia karo baigtis Rusijai būtų naudinga ir kodėl?
Siguas 2022-07-29 15:38
Benediktui: Rusijai karo baigtis būtų naudingiausia pilnas putinizmo praimėjimas. Rusijai tapus atvirai, draugiškai, demokratiškai ji suklestėtų. Jei tokį kelią būtų pasirinkusi be Putino dabar jos BVP būtų min. 50% didesnis. Mūsų irgi bent 30%. Šalis turėtų didelį augimo potencialą. Būtų patraukli kaimynams. Europai kaip oras reikalingos pigios žaliavos iš rusijos ir jos rinka prekėms, paslaugoms. Koks dabar $ € kursas ir kokios tendencijos turbūt matai.
Benediktas 2022-07-29 15:45
Na, o jei dabar įvyks pilnas Putinizmo pralaimėjimas, tai negi Europa vis tiek pralaimės? Sakydamas „Europa“ tu ir turi omenyje Europą ar kažką kito?
Laurynas19 2022-08-02 10:27
Yra tas kelias į civilizuotą pasaulį. Mano spėjimas butų toks: karas tęsis dar kokius 8-10mėn, maždaug tuomet pradės lysti į "eterį" naujas rusijos lyderis, Putinas kažur pradings. Prasidės derybos dėl karo pabaigos, Ukraina atgaus savo teritorijas. Eiliniai rusai bus "pamokyti" apie pasekmes "imperializmo". Visi "naujienų" portalai rašys apie atgailaujančia bei atgimstančią rusiją, mes apie tai pamiršim ir vėl pamažu pradėsim įsileisti rusus į rinką ir tt. Europos investicijos eis į ukrainos atstatymą, ukrainos dalis emigravusių (išstumtų karo) žmonių sugrįš. Visam šitam reikalų išssipręsti reikės max 2metų. Ir neivienas iš šio forumo dalyvių nebekalbės apie karą, bus pamiršta kaip ir pandemija. Lyg nebuvo. Bus kažkas įdomiau.
Xdmin 2022-08-02 10:40
O kam grizt i ta rusija? Ukraina irgi turi naftos (ir galbut duju) telkiniu, populiacija tik 3x mazesne nei rusijos, bet rusijos gyventojai realiai bomzai, kurie iperka tik pigiausias prekes, tai ten tik atliekas (pagal kokybe ir tikras atliekas sandeliuoti) parduoti gali. Kitaip tariant konkuruosi su Kinija, Indija, kur atlyginimai mazesni. Tuo tarpu Ukrainoje beveik 50 milijonu gyventoju, reikes ir atsatyti viska ir visi tie gyventojai nores ir buitines technikos, ir baldu ir tu paciu rubu, nes nieko nelike. ES duos pinigu, dar is rusijos ju kazkiek nusavins, va tada statybiniu medziagu kaina tai tikrai soktels, nes viska ispirks. Ir manau trumpu laikotarpiu nebe ukranieciai vaziuos i Lietuva statybose dirbti o lietuviai vaziuos ten, kaip i kokia UK. Ir nors rusijos valdzia bus pasikeitusi, vistiek maloniau bus sumoketi pora centu daugiau ir pirkti nafta is Ukrainos nei is orku. Dar klausimas ar po visu technologiju embargo isvis sugebes tie rusai tiekti tas zaliavas.