Trumpas buvusią žmoną palaidojo savo golfo lauke. Dabar jam nereikia už jį mokėti mokesčių  ()

Gražu, kai mirusieji padeda gyviesiems, nepažeisdami įstatymo raidės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusį JAV prezidentą Donaldą Trumpą apkaltino tuo, kad jis pirmąją savo žmoną Ivaną palaidojo savo golfo klube New Jersey'je, kad išvengtų mokesčių, rašo Daily Mail. Pagal vietinius įstatmus, kapinių žemė neapmokestinama.

Į tai dėmesį atkreipė Dartmoutho sociologijos profesorė, mokesčių įstatymų specialistė Brooke Harrington. Twitteryje ji parašė: „Taigi, patikrinau New Jersey valstijos mokesčių kodeksą ir, klausykit… tai trigubas mokesčių vengimas“. New Jersey valstijos įstatymai laidojimams skirtos žemės savininkus atleidžia nuo nekilnojamo turto ir asmeninio turto mokesčio, pajamų mokesčio ir pardavimų mokesčio.



Paskui Harrington patikslino, kad įstatyme niekaip neapibrėžiama, kiek kapų turi būti žemėje, kad ji būtų laikoma kapinėmis ir būtų atleidžiama nuo mokesčių.

73 metų Ivana Trump mirė savo name Aukštutiniame Istsaide liepos 14 dieną nuo traumų, gautų nukritus nuo laiptų.

Šermenys įvyko liepos 20 dieną, Niujorke. Trumas buvusią žmoną pavadino „ypatinga, gražia ir nuostabia moterimi, nugyvenusia įstabų ir įkvepiantį gyvenimą“. Santuoka tęsėsi nuo 1977 iki 1992 metų.

The Trump family at Ivana Trump’s Memorial Service in New York City. The Vanity Fair cover was next to her casket. pic.twitter.com/mia3Djcktu

— Mike Sington(@ MikeSington) July 20, 2022


theins.ru




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(5)
Bendrinti

Komentarai ()

Susijusios žymos: