Lukašenka išėjo skaldyti malkų, kad „Europa nesušaltų“ (Video)  (2)

Vakarų nepripažįstamas Baltarusijos lyderis Aliaksandras Lukašenka išėjo skaldyti malkų, kad „Europa nesušaltų“. Apie tai skelbia „Telegram“ kanalai, perpublikavę su A. Lukašenka siejamoje paskyroje „Pul Pergovo“ paskelbtą vaizdo įrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Neleisime Europai sušalti, padėsime savo broliams, galbūt jie kada nors padės mums“, – prieš kamerą demonstratyviai pareiškė A. Lukašenka.

Jis kalbėjo neva Europa be rusiškų dujų negalės rinktis, kokia mediena šildytis. Dabar esą svarbiausia, kad nesušaltų paprasti piliečiai.

„Svarbiausia, kad būtų šilta“, – pabrėžė jis.

„Svarbiausia, kad Lenkijoje Duda ir Morawieckis (prezidentas Andrzejus Duda ir ministras pirmininkas Mateuszas Morawieckis) nesušaltų, tai mūsų kaimynai, gal jie susiprotės“, – pabrėžė A. Lukašenka.

Propagandiniame vaizdo įraše taip pat matyti žmogus, kurį A. Lukašenka vadina Semionyčiumi. Kaip skelbia „Meduza“, tai baltarusių verslininkas Sergejus Teterinas.

 

 

„Aleksandrovyčiau, jūs galvojate apie visus: ir apie Europą, ir apie visą planetą“, – akivaizdžiai surežisuotame pokalbyje A. Lukašenkai sako S. Teterinas.

A. Lukašenka laikomas artimiausiu Rusijos prezidento Vladimiro Putino sąjungininku. Ir iš Baltarusijos teritorijos vis vykdomos atakos prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(16)
(-15)

Komentarai (2)