Haris Poteris jau praeitis: skelbiami 5 geriausi pastarųjų metų kalėdiniai filmai (Video)  ()

Jei visi klasikiniai kalėdiniai filmai jau išmokti mintinai ir norisi kažko naujo, tuomet rekomenduojame penkis palyginti naujus filmus, kuriuos tikrai verta pažiūrėti prieš šventes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Atostogų kalendorius" (The Holiday Calendar)

Melodrama, 2018 m. Pagrindinė veikėja yra Abby. Mergina visada svajojo tapti fotografe ir keliauti po pasaulį, tačiau vietoj to jai tenka dirbti nuobodų darbą. Viskas pasikeičia, kai Abby dovanų gauna močiutės kalėdinį kalendorių, galintį nuspėti ateitį.

„Tegul sninga" (Let It Snow)

Melodrama, komedija 2019 m. Stipri pūga Greystown gyventojus užklumpa netikėtai: sustoja eismas, neįmanoma kur nors išeiti, belieka laukti gero oro namuose. Mergina, vardu Stiuart, nusprendžia išlipti iš sniege įstrigo traukinio, kad sušiltų netoliese esančioje užkandinėje. Ji neįsivaizdavo, į kokį nuotykį tai pavirs.

„Princesės vietoje" (The Princess Switch)

Melodrama, 2018 m. Montenaro hercogienė Margaret prieš pat Kalėdas susipažįsta su mergina iš Čikagos, kuri dirba kepykloje. Margaret stebina jos panašumas į šią merginą. Herojės nusprendžia kuriam laikui „susikeisti gyvenimais". Dabar kepyklos darbuotojos laukia tikras karališkas gyvenimas, o kunigaikštienė pasiners į „paprastų mirtingųjų" kasdienybę.

„Noelė" (Noelle)

 

Fantastika, komedija 2019 m. Kalėdų Senelis nusprendžia išeiti į pensiją ir visus savo reikalus perduoti sūnui, tačiau jis negali susidoroti su krūviu. Tada sesuo, Kalėdų Senelio dukra, imasi verslo. Dabar ji turi ne tik „nepralaimėti Kalėdų", bet ir pirmą kartą gyvenime palikti Šiaurę ir susipažinti su žmonių pasauliu.

„Paskutinės Kalėdos" (Last Christmas)

 

Kate dirba elfų animatore kalėdinėje parduotuvėje, bet svajoja dainuoti didžiojoje scenoje. Bet be ryšių ir pinigų, dalyvavimas talentų konkursuse didelės sėkmės neatneša, todėl tai merginą labai liūdina. Ji veda uždarą gyvenimo būdą, bendrauja su paprastais žmonėmis, taip pat turi sveikatos problemų.

Išbristi iš depresijos jai padeda Tomas – jos gyvenime netikėtai pasirodo gražus vaikinas. Kate mano, kad jis per daug tobulas, jog būtų tikras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(14)
(-10)

Komentarai ()