[Žinios trumpai] Rusus pavadino taikiais: Europos klubas sportininkui buvo negailestingas  (22)

Futbolininkas palietė temą apie Rusijos puolimą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rumunijos futbolo klubas iš Galačio „Otelul“ paskelbė apie Ukrainos futbolininko Jevgenijaus Bochašvilio išvykimą. Sutartis su sportininku buvo nutraukta anksčiau laiko.

2022-ųjų pabaigoje 29-erių puolėjas davė skandalingą interviu vietos laikraščiui „Libertatea“, kuriame palietė temą apie Rusijos puolimą Ukrainoje.

Bochašvilis papasakojo, kad Rusijoje gyvena jo dėdė ir dalis tėvo šeimos. Žurnalistas pasitikslino, kaip jie susiję su tuo, kas vyksta.

„Blogų žmonių, kaip ir gerų, yra visur pasaulyje. Rusai nenorėjo šio karo! Turiu omenyje paprastus žmones, o ne politikus. Šis baisus karas buvo ir tebėra politinis reikalas. Normalus žmogus negali norėti karo. Pavyzdžiui, atskiriu paprastus rusus ir Putiną bei jo žmones. Negaliu blogai kalbėti apie rusų žmones, apie didžiąją daugumą rusų, kuriuos laikau taiką mylinčiais žmonėmis. Deja, paprasti žmonės negali sustabdyti karo“, – atsakė Bochašvilis.

Bochashvilis į  „Otelul“ persikėlė  2022 metų rugpjūčio 31 dieną. Su Rumunijos rinktinės marškinėliais jis sužaidė 13 rungtynių, per kurias įmušė 3 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

 

Pažymėtina, kad po ažiotažo spaudoje Bochašviliui teko antrą kartą pasisakyti Rumunijos žiniasklaidai, kad paaiškintų savo žodžius apie „taiką mylinčius rusus“.

„Mano nuomone, bet kur žemėje, yra gerų ir blogų žmonių. Todėl manau, kad yra ir Rusijos piliečių, kurie nenori karo, su juo nesutinka", – kalbėjo futbolininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)

Komentarai (22)