[Žinios trumpai] Rusus pavadino taikiais: Europos klubas sportininkui buvo negailestingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2023-01-04 14:48
rusijoje žmonių kurie nenorėjo karo? kurie prieš karą, ir kurie yra geri? Žinoma, kad pilna tokių. O sustabdyti karą ar išvengti jo yra ir buvo kokį 100 kartų sunkiau, nei buvo atsisakyti vakcinos lietuvoje - o kaip žinom, buvo labai sunku atsisasykyti, dar iki dabar neapykanta "antivakceriams" yra, buvai žeminamas, varomas iš darbo, jei protestuoti ėjai tai iš vis buvai menkinamas. Ne visi atsilaikė. Užuojauta visiems rusams kurie yra prieš karą. Nepavydėtina jiems situacija. Net išvykti negali, visi tavęs nekenčia.
drovosek 2023-01-04 15:06
prie ko cia kariniai veiksmai ir vakcinos? man rodos tu maisai du skirtingus dalykus ir jei yra geru rusu ju paklausk ka reiskia (za donbas) gal paaiskins
Vardas Būtinas 2023-01-04 15:25
Juos galima pavadinti tik tamsiais. Mato tik ką rodo jų zombadėžė.
Laurynas19 2023-01-04 15:30
Pasiskaityk dar kartą, pagalvok. Jei nesugebi "sujungti taškų", vadinasi IQ per mažas. Čia nebandau įžeisti, tiesiog tokia realybė.
Laurynas19 2023-01-04 15:37
Geri (protingi) rusai bei tie kurie prieš karą arba nežiūri Tv arba žiūri ir supranta propagandą. O negali nieko padaryti dėl bailumo. O bijoti yra tikrai ko. Durni žmonės = blogi žmonės. Kai kurie Rusai save gerais laiko norėdami karo ir versdami savo draugus bei giminaičius keliauti į karą. Nes jie galvoja, kad kovoja su blogiečiais. Čia kaip immortalllt ir benediktas su draugais šiame forume save gerais laikė, kai menkino nesiskiepijančius. 1:1
drovosek 2023-01-04 16:39
nu tu vel apie skiepus kalbi kur tai susije as nesuprantu, ko jie bijo tu bent pavyzdi idek arba nurodyk. ar tu kalbi apie tuos rusus kurie isvyko pabego is rusijos per 10 menesiu, jei turi pazystamu is kazakstano, ju paklausk kaip rusai ten elgiasi kurie ale mes pries kara. su vienu teko bendraut ir jo pasakymai renkam ta pati prezidenta ale kiti kandidatai vagys, prisidirbe ir nieko negali pasiulyt gero. prie akiu visi graziai kalba oj mes pries kara o atsidares VK ir paskaites jo sms jo skiltije tai kyla klausymas jis dviveidis ar bando tik apsimest
HardAxe 2023-01-04 16:52
o tai gal protingi kaip tik tie, kurie skirpyjosi? o durni - net daugumos nepalaikomi ir visaip kaip edukuojami nematė akivaizdžios tiesos?
Laurynas19 2023-01-04 18:10
Tai skiepytis jie galėjo, bet negalėjo prievarta versti, ir durnių įjungus kartoti jog niekas čia nieko prievarta nevertė. Tai akivaizdžiai pasirodė kas yra durni, kas geri ir kas protingi. Antivakcerių aišku buvo ir yra daug durnių, bet juos ir naudojo TV kad nupaišytų visus kaip tokius. Pareto principas. Rusijoje tų ištikro gerų ir protingų mažuma, bet jų yra. Ir jie yra niekinami, bei bandomi užtildyti. Nupaišomi kaip debilai, blogiukai arba vakarų propagandos prisižiūrėją,
mindaugas.vaitiekūnas 2023-01-04 18:26
Čia palaikau Lauryną ir nesuprantu to Europos klubo sprendimo priežasčių. Nors iš tiesų kažkiek suprantu: išankstinis nusistatymas, neapykanta ir trumparegiškumas! a) Mes gyvename Žemės planetoje. Toks objektas kaip valstybė ir jos sienos yra sugalvotos pačio žmogaus. Homo sapiens yra žmogus ir visai nesvarbu kurioje sienos pusėje jis gimė ar augo - tai tas pats homo sapiens, tas pats Žemės gyventojas. Prisiminkit istoriją su juodaodžiais ir kiek šimtmečių reikėjo, kol kultūriškai išprusom juos laikyti lygiaverčiais, o ne vergais-daiktais! Pats juodaodis ir liko tuo pačiu juodaodžiu: neapykanta ar tolerancija buvo nulemta kultūriškai! b) Genai ir aplinka formuoja žmogaus pasaulėžiūrą! Genuose yra užkoduotos taisyklės kaip apdoroti ar kaip galima apdoroti informaciją, o aplinka yra tos informacijos šaltinis. Yra žmonių, kurie tai puikiai supranta ir tuo labai negarbingai naudojasi - ta pati Rusijos propaganda, kasdien pasakojanti koks didelis priešas yra Europa, Amerika ar ta pati Ukraina. Mano lietuvių kalbos mokytoja sakydavo "vadink tam tikrą žmogų kiaule ir ilgainiui jis ims galvoti, kad jis yra kiaulė" (kažkaip taip). c) Tu negali pasirinkti kurioje šalyje gimti, kokia tavo lytis (genetiškai) ar kokia tavo odos spalva turėtų būti. Tu tai gavai iš pono Dievo, tiksliau tik bbž kaip (ir tas tavo tėvo) Tiesiog yra dalykų, kurie nuo tavo norų nepriklauso. d) Man asmeniškai gaila ir tų rusų, ir ukrainiečių - tiksliau gaila gerų žmonių. Ir jų tikrai yra visur, nepriklausomai nuo šalies ar odos spalvos. O blogi žmonės buvo išmokyti tokiais būti: didžiąja dauguma tai nebuvo nulemta genetiškai - tai nulemta kultūriškai! Kaip skaičiau vienoje knygoje, pas mažą vaiką tas meilės ir moralės kodeksas yra tobulai sureguliuotas nuo gimimo - blogais mes tampame, o ne gimstame. Ir galiausiai prieinu prie to, kad tas neapykantos kurstymas, mirties ir destrukcijos šlovinimas suformuos dar vieną kultūrinį palikimą - dar vieną tokį patį kaip "juodaodis = vergas" perliuką. Senovės civilizacijos tai puikiai suprato, suprato viso to grėsmę ir žinojo sprendimo būdus - pasiskaityk 10 dievo įsakymų!
Benediktas 2023-01-04 18:46
Norėjo ir dar dabar nori labai daug nori. Agresijos Rusijoje yra daug prieš Ukrainą. Chat rulete paziurekit su rusais - kokie 5 gal tik normalūs.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-01-04 19:01
Tai sakydamas jis atstovavo tuos, su kuriais pats asmeniškai susiduria - savo aplinkos žmones. Visų 140mln jis nepažįsta ir veikiausiai nesivadovavo jokia statistika. Tu jį nuteisei nesigilinęs į detales: taip elgtis išmokai iš aplinkos per visą savo gyvenimą arba šiandien tiesiog tokia tavo nuotaiką, kurią suformavo tavo aplinka ir tavo biologiniai procesai
Benediktas 2023-01-04 19:12
Tai jei visų jis nepažįsta, tai kam sakė „Rusai nenorėjo šio karo!“. Reikėjo tik tai ir sakyk, kad jo artimiausi žmonės nenori šito karo. Normalus žmogus aisku nenori karo, bet Rusijoje daug nenormaliu zmoniu, su isplautomis smegenimis.
drovosek 2023-01-04 19:23
mano draugas kuris lietuvon atvyko su motina 6 metuku, lietuvoj baiges mokslus ir t.t. rusijoj nekarto nebuves po 1991m. prasidejus 2014m maidanuj keikes ukrainiecius ir dabar einam siem karui palaiko rusija, kaip toki zmogu ivardyt? kitas pazystamas latvijos pilietys kuris irgi palaiko kara ukrainoje ir kuris dirba ir gyvena UK. kaip tokius zmones pavadint rusu dezes gal nesiklause bet tokie mastysena ir mes norim sakyt, kad rusijoj yr pries kara jei iseivei palaiko? taip as nekalbu apie tuos rusijos piliecius kurie bando stoti pries si kara, bet kad pas mus lietuvoj ir kitur iseiviu is rusijos yr, kurie nekeicia savo mastysenos, ar cia sakysit ugdymas zmogu pakeite?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-01-04 19:27
Tai kad žmogus prieš sakydamas negali apsvarstyti visų galimų minties išvedžiojimo scenarijų - tai tiesiog neįmanoma 1vnt. vs 8mlrd. skirtingų įžvalgų, kiekvieno su skirtingais išvedžiojimais, įsitikinimais. Gali sakyti kone bet ką - kažkas atras būdą kaip įgelti, kaip tą sakinį paversti priešišku tavo paties įsitikinimams.
Benediktas 2023-01-04 19:37
Nu čia nėra kažkoks netikėtas kampas. Nori pasakyt, kad Rusijoje dauguma nepalaike karo vasario menesį, kai viskas prasidejo? Net ne karu vadino, o spec operacija: denacifikuot, demilitarizuoti ir t.t., kad nuo Rusijos į vakarus nusisuko.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-01-04 19:44
Turiu ir aš tokį draugą rusą, kur tėvas rusas, mama baltarusė, o pats gimęs ir gyvenęs Lietuvoj Kai prasidėjo karas, tai ten ne Ukraina, o Amerika su Rusija kariavo (pasak jo). Nu ir visi kiti reikalai, kad Rusija ten mažai kalta... Šiai dienai jis jau mažiau teisina Rusiją, labiau palaiko ukrainiečius. Kodėl pasikeitė nuomonė? Gavo naujos informacijos - išmoko naujas pamokas. O kodėl anksčiau paleikė rusus? Nes mokėjo rusų kalbą, žiūrėdavo rusiška laidas, kurios ir suformavo jo ankstesnę pasaulėžiūrą. Jeigu per mūsų TV būtų šlovinama Rusija ir jos veiksmai, didžioji visuomenės dalis palaikytų Rusiją - tokais kultūrą - toks "smegenų plovimas". Nuo pat karo pradžios aš sakiau, kad negalima atimti bendravimo su rusais: jiems turi būti prieinama informacija iš viso pasaulio, t.y. youtube, facebook ir visi kiti socialiniai tinklai. 1 iš 1000, o gal net 1 iš 100 įsisavins tą informaciją ir pakeis savo požiūrį, sukurs judėjimą prieš karą, nuvers karinį traukinį nuo bėgių ar bent jau kokį plakatą gatvėj pakabins.
Benediktas 2023-01-04 19:50
As nesakau, kad rusai palaiko kara blaiviomis smegenimis. Jie palaiko su isplautomis. Ukrainieciui nera skirtumo, ar rusas i ji šauna su isplautomis smegenimis ar aiskaus proto. O pas rusus, beiveik pas visus smegenys isplautos. Tai taip ir tas sportintinkas, kuris sako kad rusai nepalaiko karo, butu idomu pasodint ji prie chat ruletes su rusais ir nufilmuot, kad pats uzdavinetu klausimus del palaikymo ir prasytu pagrist. Jam viska rusai pagristu, kodel karo reikejo. kokie 5 is simto, gal pasakytu, kad neteisingas karas, anonimiskai. Todel jis arba naivus arba melagis. Didziausi karo palaikytojai tai isvis pensisninkai rusu. Tikiu, kad teis laikais, kai isjungs propogandos masina, tie patys rusai baisesis - tuo, ka jie galvojo ir kuo laike Ukraina. Ne visi aisku. Bet dabar dauguma kara palaiko ir sportininkas tegul nemeluoja. Kiek džiaugsmo uvo visiems, kai iš Ukrainos Krymą aneksavo. Ten irgi karas buvio - užėjo į kitą valstybę kareiviai su ginklais.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-01-05 07:58
Aš tą patį galiu pasakyti ir apie tave: tai tavo smegenys yra išplautos nekęsti rusų! Sakysi turi priežastį? Bet anie irgi turi priežastį: per TV jiems sakė... Kaip jau sakiau - prisipist būdų yra šimtai. Galiu sakyti tarkim taip: ė jūs čia tik apie rusus, o tai ką jau čečėnai nieko dėti, jų ten nebuvo? Čia juos palaikot ar kaip, kodėl apie tai nekalbat? Nu kažkaip taip. Vertinant situaciją neturi vadovautis emocijomis, nes emocijos nuves tave iki pačių šlykščiausių rezultatų, pvz. pradėsi mėgautis matydamas kaip rusui ištaško smegenis. Ten tie reikalai tais reikalais... bet kalbu apie tavo paties asmenybę, apie tai, kaip tau bus "praplautos smegenys".
immortallt 2023-01-05 08:10
"rusai nenorėjo šio karo" ir po to pritempimas, kad ruskyne yra maža dalis populiacijos, kuri nenorėjo šio karo yra labai skirtingi dalykai. Jokioje šalyje jokiu klausimu niekada nebus, kad visi kažko vieno nori. Net apie MMA ar NPD kėlimą, niekada nenorės visi. O didžioji dalis ruskių karo nori, didesnė dalis nenori tik patys būti į frontą pasiųsti ar jausti karo ekonomines pasekmes. Ir tik labai maža dalis, turbūt koks 1%, kurie iš tikrųjų karo nenori ir padarė dėl to daugiau, nei galvoje pagalvojo - protestavo, nors ir grėsė kalėjimas, emigravo, kad mokesčių nebemokėti ir neberemti karo, o dauguma liko ir dirba rėžimui, kad suktųsi pramonė, būtų palaikymas kariuomenei, nes jų nenoras tokio pačio dydžio kaip noras būti turtingam, bet tiesiog gulima ant sofos ir svaiginamasi, arba dar akivaizdesnis palyginimas, nori laimėti loterijoje didelį prizą, bet net loterijos bilieto nenusiperka. Tai va tiek pat nenori karo dauguma "taikių" rusų. Ir grįžtant prie išsireiškimo "rusai nenorėjo šio karo", jis nereiškia, kad ruskyne yra/buvo žmonių, kurie yra prieš karą, šis išsireiškimas reiškia, kad ukrainiečiai išprovokavo karą, kad ruskiai neturėjo kito pasirinkimo, kas yra visiškas melas. Ir taip, gyvename viename pasaulyje, bet ruskiai dabar yra tiek pasaulyje prišikę, kad jie bus nekenčiami dar ne viena karta. Savo košę turi išsrėbti ir neturi būti integruojami atgal į pasaulį. Jokios humanitarinės pagalbos, jokių tarptautinių organizacijų, kol nepadengs nuostolių ne tik Ukrainai ir kitoms kaimyninėms šalims, bet ir neatiduos branguolinio ir cheminio ginklo, nekompensuos padarytų ekonominių nuostolių kitoms šalims, nepadengs sovietų sąjungos padarytos žalos, ką putleris pripažino, kad ruskynas ir yra sovietų sąjunga. O to ruskiai niekada nepadarys. Štai ir atsakymas, kokia pasaulio dalimi jie nori būti - unitazu.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-01-05 17:13
1% rusų (~1.4mln) reikštų maždaug pusę Lietuvos - o tai nėra mažas skaičius. Bet ir tas tavo skaičius yra paimtas iš galvos. Paskutinio laikotarpio statistika buvo pirmu savo komentaru davė gerą pavyzdį: demokratinėj šaly, Lietuvoj, buvo gana sunku pasipriešinti priverstiniam* vakcinavimui. Ir čia kalėjimu niekas negrasino, nestūmė vakcinuotis su į galvą įremtu šautuvu - tiesiog sukūrė sąlygas, kurios apsunkino nevakcinuotų gyvenimą. Tai aš tikrai norėčiau pamatyti koks tu krūtas herojus būtum, kai tau į galvą būtų įremtas šautuvo vamzdis ir būtų liepiama vykdyti įsakymus, o tu tam priešintumeisi. Tai suprask tai truktų keletą sekundžių, nes po to jau gulėtum su atvėpusiu skalpu ant žemės Kad išvengtų tokio likimo, viskas yra daroma paslapčia arba pabėgus iš tos šalies, nes kitaip gresia susidorojimas. Dėl smegenų plovimo - pas visus mus yra "praplautos smegenys": tiek pas tave, tiek pas mane. Pačios smegenys tiesiog taip veikia - vysto neuronų tinklus ta tema, į kurią tu kreipi dėmesį. Tai jei tavo dėmesys į TV propagandą, tai atitinkamai ir išsiugdysi šiuos "talentus". Tad norėdamas išspręsti šią šios tautos problemą, smurtu ir neapykanta to tikslo nepasieksi - tam reikės kiek gudresnių priemonių!