Rusai olimpinėse žaidynėse: Lenkijos pasiūlė sukurti „anti-Putino komandą“  ()

Olimpinėse žaidynėse Rusijai ir Baltarusijai gali atstovauti „pabėgėlių ir disidentų komanda“, siūlo Lenkijos sporto ir turizmo ministras Kamilas Bortniczukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bortniczukas mano, kad kompromisu Tarptautiniam olimpiniam komitetui galėtų tapti pabėgėlių komandos sukūrimas. Į ją būtų įtraukti rusai ir baltarusiai, kurie atvirai prieštarauja Vladimiro Putino ir Aleksandro Lukašenkos režimams.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5902 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Olimpinių žaidynių istorijoje buvo toks precedentas ir neseniai - 2016 metų vasaros olimpinėse žaidynėse Rio de Žaneire pasirodė „pabėgėlių komanda“.

Vasario 9 dieną TOK prezidentas Thomas Bachas paragino Ukrainą negrasinti boikotu 2024 metų vasaros olimpinėms žaidynėms Paryžiuje dėl galimo Rusijos ir Baltarusijos sportininkų dalyvavimo. Tuo tarpu Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė, kad sugrąžinus Rusijos sportininkus į olimpines žaidynes, pasauliui sakoma, kad terorą galima priimti.

 

2024 metų olimpinių žaidynių Paryžiuje organizatoriai pareiškė palaikantys Tarptautinio olimpinio komiteto sprendimą leisti Rusijos ir Baltarusijos sportininkams dalyvauti olimpinėse žaidynėse su „neutralia vėliava“.

(5)
(20)
(-15)

Komentarai ()