[Žinios trumpai] Pavojingas žingsnis: Lavrovas nori sunaikinti taisykles, kurios padeda išvengti Trečiojo pasaulinio karo  (1)

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas nori sugriauti taisykles, kurias pasaulis nustatė, siekdamas išvengti trečiojo pasaulinio karo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė JAV valstybės departamento atstovas Nedas Price'as, praneša „Liga.net”.

Anksčiau S. Lavrovas Rusijos propagandos dvasioje pareiškė, kad naujoji okupacinės šalies užsienio politika bus orientuota į „Vakarų monopolio sunaikinimą".

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5889 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

N. Price'o teigimu, Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos vadovas turi omenyje įsakymą, kuris paremtas taisyklėmis, kurias po Antrojo pasaulinio karo parašė tarptautinė bendruomenė, norėdama išvengti trečiojo pasaulinio karo.

„Tai yra sąvokos, kurios buvo įrašytos į JT Chartiją, įrašytos į tarptautinę teisę. Kai paskutinį kartą tikrinau, Rusija vis dar buvo JT narė", – sakė Valstybės departamento atstovas.

 

Jis pažymėjo, jog bet kokie bandymai pristatyti tarptautinę teisę kaip Vakarų primestą dalyką yra ne kas kita, kaip eiliniai rusų plepalai ir dezinformacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(9)
(14)

Komentarai (1)