„Tai precedento neturintis įvykis pasaulio diplomatijoje“. Piontkovskis pašiurpo, ką Xi Jinpingas padarė Maskvoje (Video)  ()

Kinijos lyderis Xi Jinpingas per susitikimą su V. Putinu išdavė ne tik savo vizito, bet ir visos Kinijos išnaudojimo politikos Rusijos Federacijos atžvilgiu tikslą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-23 „Tai precedento neturintis įvykis pasaulio diplomatijoje“. Piontkovskis pašiurpo, ką Xi Jinpingas padarė Maskvoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderis, politologas, publicistas ir matematikas Andrejus Piontkovskis įvertino dviejų diktatorių V. Putino ir Xi Jinpingo susitikimą. Anot jo, svarbiausias dalykas įvyko vizito pradžioje, kai „draugas Xi davė draugui Pu ženkliuką valdyti Maskvą iki 2030 metų“.

„Pasaulio diplomatinėje praktikoje tai apskritai precedento neturintis įvykis. Atėjau ir pasakiau: „Esu tikras, kad dėkingi Rusijos žmonės tikrai vėl išrinks jus prezidentu“, teigė A. Piontkovskis interviu Natalijai Vlaščenko metu.

Kaip pažymėjo politologas, Kinijai būtinai reikia, kad Rusijos Federacijos vadovu liktų V. Putinas, įgyvendinantis istorinę visos Rusijos atidavimo Kinijai ir RF pavertimo Kinijos imperijos vasalu programą. „Pakartosiu, tai yra Aukso ordos praktika, kai Maskvos princai norėdami gauti chano ženklą, turėjo šliaužti pilvu ir bučiuoti chano batą“, – aiškino A. Piontkovskis.

 

O Xi taip pat privertė tai padaryti V. Putiną. Ne tik V. Putiną, bet ir visą vadinamąjį Rusijos elitą. Po to ekspertas paaiškino, kad turi galvoje absoliučiai žeminantį Rusijos Federaciją Kinijos gamtos išteklių ministerijos veiksmą, kuri, likus maždaug 10 dienų iki Xi Jinpingo vizito Rusijoje, paskelbė naują oficialiai patvirtintą Kinijos ir jos kaimynų žemėlapį, kur dešimtys rusų gyvenviečių turi originalius kiniškus pavadinimus.  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(3)
(49)

Komentarai ()