Vos tragedija nepasibaigusi pramoga virto stebuklu: šuolio metu trūko virvė (Video)  ()

39 metų vyras vos išvengė mirties po to, kai per šuolį nuo 10 aukštų pakylos nutrūko jį laikanti virvė. Nukentėjusiam vyrui nusprendus pasidalinti savo patirtimi, nelaimę užfiksavęs vaizdo įrašas žaibiškai pasklido socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mike'as, kuris privatumo sumetimais nurodė tik savo vardą, šių metų pradžioje atostogaudamas Patajoje Tailande su draugu nusprendė atlikti šuolį su virve.

Changthai Thappraya safario ir nuotykių parke Honkongo gyventojas iš pradžių ketino išbandyti šaudyklą, bet draugams jį paraginus, išdrįso atlikti ir šuolį su virve.

Laimei, šuolis buvo atliktas virš vandens telkinio. Likus kelioms milisekundėms iki nusileidimo apačioje virvė nutrūko ir vyras nukrito į apačioje esantį vandenį.

„Buvo labai aukštai, todėl užmerkiau akis. Kai atmerkiau akis, supratau, kad virvė nutrūko, ir mane apsupo vanduo“, – CNN pasakojo Mike'as.

Jo kritimą užfiksavo draugai, kurie buvo kartu su juo Changthai Thappraya safario ir nuotykių parke. Mike'ui pavyko iškilti į paviršių ir plaukti nepaisant to, kad jo kojos buvo surištos virve.

 

Vyras akimirkai prarado sąmonę, kai atsitrenkė į vandenį, o nuo kritimo liko nusėtas mėlynių.

„Nusileidau ant kairiojo šono, todėl sužeidimai buvo rimtesni, – pasakojo Mike'as. – Atrodė, lyg kas nors mane būtų stipriai sumušęs. Jei žmogus nemokėtų plaukti, jis patektų į didelę bėdą“.

Nuotykių parko įkūrėjas Nithitas Intimas teigė, kad tai buvo pirmas kartas, kai jis matė, kaip nutrūko virvė.

„Nutrūkus virvei, mūsų darbuotojai iš karto ištraukė (Mike'ą) iš vandens ir paklausė, ar jam viskas gerai,– sakė jis CNN. – Mike'as pasakė, kad jaučiasi sutrenktas. Taigi nuvežėme jį į ligoninę.“

 

Nukentėjusysis atskleidė, kad parkas padengė rentgeno ir ultragarso tyrimų išlaidas, taip pat grąžino mokestį už šuolį.

„Mūsų darbuotojai paaiškino, kad jei atsitiks kokia nors nelaimė ar įvyks nelaimingas atsitikimas, mūsų bendrovė kompensuos medicinines sąskaitas. Tačiau klientas negali reikalauti kompensuoti kitokio pobūdžio išlaidų“, – sakė savininkas.

Jis pridūrė, kad parkas būtų pasirengęs apmokėti bet kokias kitas tiesiogines medicinines išlaidas Honkonge, jei būtų pateikti kvitai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(8)
(-5)

Komentarai ()