Kvapą gniaužiantis triukas! Mergina su riedlente iššoko iš lėktuvo ir pateko į Gineso rekordų knygą (Video)  ()

Gineso pasaulio rekordų knygos atstovai patvirtino, kad Letizia Bufoni pasiekė rekordą – aukščiausią pračiuožimą riedlente ant lėktuvo galo. Šis triukas atnešė sportininkei naują pasiekimą karjeroje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

29-erių metų riedlenčių čempionė iš Brazilijos Letizia Bufoni pasiekė naują pasaulio rekordą. Mergina pračiuožė riedlente ant lėktuvo galo daugiau nei 2,7 km aukštyje, po to iššoko su parašiutu. Tai praneša UPI.

Pavojingas triukas buvo atliktas transporto lėktuve C-130 „Hercules“.

Buffoni ant nugaros užsidėjo beveik 10 kilogramų sveriantį parašiutą ir riedlente lengvai praslydo vamzdžiu, kuris išlindęs iš lėktuvo galo daugiau nei 2,7 km aukštyje.

„Nuostabu pagalvoti, kad esu pirmasis žmogus, kuris ir padaro triuką su riedlente ore. Nežinojau, ar tai įmanoma, ar ne“, – sakė sportininkė.

 

Letizia projekte dirbo su legendiniu parašiutininku ir „Red Bull“ oro pajėgų komandos nariu Jeffrey Provenzano, kuris jai dalino patarimus ir buvo sužavėtas jos sugebėjimais. Jis pažymėjo, kad ji yra puiki parašiutininkė. Jeffrey pridūrė, kad Letitia daug dėmesio skyrė detalėms ir atliko viską šimtu procentų.

 

Leidinys pažymi, kad Letizia Bufoni priklauso aukso medalių, iškovotų riedlenčių sporte X žaidynėse, skaičiaus rekordas. Šiuo metu moteris gyvena Pietų Kalifornijoje. Merced mieste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()