„Jei jis būtų prezidentu, karo nebūtų“. Orbanas drebina Europą nauju pareiškimu  (8)

Vengrijos premjeras mano, kad 45-asis prezidentas Ameriką vėl pavers puikia šalimi. Vyriausybės vadovas liberalizmą pavadino „biologiniu ginklu“ ir apkaltino Briuselį noru „atimti iš tautos nepriklausomą užsienio politiką“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas turėjo likti valdžioje, tuomet nebūtų kilęs viso masto karas tarp Ukrainos ir Rusijos. Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas tokią nuomonę išreiškė gegužės 4 dieną Budapešte vykusioje konservatorių politinių veiksmų konferencijoje (CPAC), rašo Vengrijos leidinys „444.hu“.

„Jei D. Trumpas šiandien būtų prezidentas, nebūtų Rusijos ir Ukrainos karo, kenkiančio Europai ir Ukrainai“, – sakė vyriausybės vadovas.

V. Orbanas paragino D. Trumpą sugrįžti ir vėl padaryti Ameriką didingą. Premjeras sakė, kad artimiausių mėnesių didelė politinė kova Europoje „susijusi su Briuselio siekiu atimti iš tautos nepriklausomą užsienio politiką“.

 

„Viskas prasideda nuo laisvės deklaracijų, tęsiasi nuo liberalaus žmogaus perauklėjimo ir baigiasi chaosu bei sumaištimi. Šis virusas paralyžiuoja žmonių sąmonę ir daro juos bailiais“, – sakė V. Orbanas.

Anot jo, Vengrijai pavyko sustabdyti „Džordžo Sorošo migracijos politiką“, taip pat nevaržomą liberalių ir nevyriausybinių organizacijų paramą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(11)
(-8)

Komentarai (8)