„Kinija būtų pakelta į neįtikėtinas aukštumas. Putinas visiškai sužlugdė grandiozinį Xi Jinpingo planą“ (Video)  (1)

Švecas aiškina, kaip Putinas sužlugdė Xi Jinpingo planus padaryti tai, ko „niekada nebuvo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs žvalgybos analitikas Jurijus Švecas paaiškino, kaip Kinijai buvo naudinga tapti taikdariu Ukrainos ir Rusijos kare.

Jurijaus Šveco interviu Dašai Ščastlivai galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ekspertas išsakė savo nuomonę apie tai, kokių tikslų siekė Kinijos lyderis, bandydamas įgyvendinti savo taikos planą dėl karo Ukrainoje: „Po to, kai sutaikė Iraną ir Saudo Arabiją, po to, kai surengė tarptautinę saugumo konferenciją dėl Afganistano, o dabar bando išspręsti Izraelio ir Palestinos konfliktą, jie jau mato savo vietą istorijoje. Ir jei jiems pavyks paskatinti taiką Ukrainoje, tai bus pirmas kartas žmonijos istorijoje, kai Azijos šalis įneš lemiamą indėlį (diplomatine prasme) sprendžiant didelį karą Europoje. To dar niekada nėra buvę, ir tada Kinija būtų pakelta į neįtikėtinas aukštumas, sumindžiusi po kojomis visus pasaulio Pietus.

Jurijus Švecas kompetentingai kalbėjo apie Kinijos valstybės vadovo planus, kuriems nelemta išsipildyti dėl V. Putino: „O kas dėl V. Putino? Putinas nuvylė Kiniją ir neįvykdė draugui Xi Jinpingui duoto pažado, kad viską užbaigs ne vėliau kaip per savaitę. Tuomet NATO rytiniame flange būtų buvusi galinga Rusija, prarijusi Ukrainą, įsisavinusi Baltarusiją ir tada drebinusi Europą, išskyrusi NATO ir JAV. Kinija viešpatautų.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(24)
(-11)

Komentarai (1)