„Lukašenka ką tik pralaimėjo didžiulį politinį žaidimą“ (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas Olegas Ždanovas prognozavo įvykius, kurie įvyks po to, kai Baltarusija gaus branduolinį ginklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs Ukrainos kariškis užsiminė, kad V.Putinas pamėgins A. Lukašenką pakeisti prielankesniu žmogumi, kuris neabejotinai vykdytų Kremliaus vadovo įsakymus. Tai atsitiks iš karto po branduolinių ginklų atvežimo į Baltarusiją.

Olego Ždanovo įvykių, susijusių su branduolinio ginklo dislokavimu Baltarusijoje, prognozę galite rasti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas perspėjo, kam reikia ruoštis atsižvelgiant į tai, kad Rusija planuoja dalį branduolinių ginklų perduoti Baltarusijai: „Jei pasitvirtins branduolinių ginklų perkėlimo į Baltarusiją faktas, tai V. Putinas aplenkė A. Lukašenką, o A. Lukašenka, nepaisant jo gudrumo, kaip mes manėme, nesugebėjo pakilti vienu laipteliu aukščiau už V. Putiną, ir jis pralaimėjo“.

Tada karo ekspertas pasiūlė, kas atsitiktų Baltarusijai tapus „branduoline valstybe“: „Vienas iš pirmųjų veiksmų, kurių greičiausiai imsis V. Putinas, bus pakeisti Baltarusijos vadovą. Kodėl? Nes A. Lukašenka  labai užsispyręs ir labai sunervino V. Putiną, todėl kai tik branduolinės galvutės atvažiuos į Baltarusiją, Rusijos kariuomenė aktyviai pradės veržtis į šalį, kitas žingsnis (galite tai patys pasižymėti), bus pakeisti A. Lukašenką ištikimu ir paklusniu „zuikučiu“, kuris įvykdys bet kokią V. Putino užgaidą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(9)
(-2)

Komentarai ()