Žemė 2118-ais metais. „Keliautojas laiku“ parodė neįtikėtiną nuotrauką (Video)  (1)

Aleksandras Smithas teigia esąs vienas iš pirmųjų keliautojų pasaulyje ir laiku nukeliavo iki 2118 m. Neva jis turi tai įrodančią nuotrauką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksandras Smithas atskleidė, kad dalyvavo slaptame CŽV eksperimente ir kad ateiviai į Žemę atvyks iki 2050 m., ir parodė miesto nuotrauką, kuri, pasak jo, parodo, kaip miestas atrodys tolimoje ateityje. Apie tai rašo „The Mirror“.

Pagyvenęs vyras teigia esąs vienas iš pirmųjų pasaulio keliautojų ir nukeliavo iki 2118 m. Pasak jo, jis turi tai įrodančią nuotrauką.

Aleksandras Smithas mano, kad dalyvavo slaptame CŽV eksperimente ir rizikuoja savo gyvybe kalbėdamas apie ateitį. Savo vaizdo įraše „Youtube“ jis teigė, kad jo ieško apsaugos tarnybos ir jis turėjo gyventi pogrindyje. Jis teigia keliavęs nuo 1981 iki 2118 metų ir atgal. 

„Į 2118-uosius keliavau vykdydamas itin slaptą CŽV misiją. Kiek žinau, tai buvo vienas pirmųjų atvejų, kai buvo sėkmingai įgyvendintos kelionės laiku. Iškeliavau į ateitį, o paskui grįžau į praeitį. Visa tai atsitiko 1981 metais“, – sakė jis.

„Šiandien turiu jums ką parodyti. Ši nuotrauka daryta 2118 m. Šioje nuotraukoje rodomas miestas, į kurį įėjau. Niekada nepamiršiu, kai padariau šią nuotrauką. Tai buvo netoli miesto, prieš man įeinant į jį“, – pridūrė vyras.

Neryškioje nuotraukoje matyti eilė keistų formų, aukštų, žalių pastatų. Šiuo metu jie nepanašūs į jokius kitus pasaulio miestų statinius.

 

„Nusprendžiau palaukti iki dabar, kol jums parodysiu šią nuotrauką, nes nežinojau, ar pasaulis pasiruošęs ją pamatyti. Šis vaizdas yra iš ateities. Jis truputį iškraipytas, tai sukėlė kelionių laiku procesas. Vyriausybė konfiskavo originalią nuotrauką, bet anksčiau, kol ji nebuvo paimta iš manęs, man pavyko padaryti kopiją, kurią laikau priešais jus“, – sakė A. Smithas.

Išsamiai kalbėdamas apie tai, kaip pasaulis atrodys ateinantį šimtmetį, senolis taip pat pasakojo, kad žmonės kalbės nauja kalba, juos aplankys ateiviai, o klimato kaita taps daug rimtesnė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(30)
(122)
(-92)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: