„Kodėl anksčiau to nesakei, po velnių?!!“ Maskvoje netikėtos muštynės. „Rusič“ prieš „White power“ (Video)  ()

Maskvoje Rusijos neonacių gretose kilo muštynės, buvo sužeistas „Rusič“ grupuotės narys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas meluoja apie nacizmą Ukrainoje, kraštutinės dešinės grupuotės vykdo žiaurumus Maskvoje.

Maskvoje įvyko netikėtos muštynės. „Rusič“ prieš „White power“. Grupė neonacių sumušė savo bendražygį Rusijos Federacijos sostinėje, supainioję jį su antifašistu.

Vaizdo įraše užfiksuotas muštynių rezultatas, kurių metu kraštutiniai dešinieji bandė suteikti pirmąją pagalbą savo aukai. Pastarajam praskeltas antakis, jis labai piktas, kad jį sumušė.

„Aš tau sakau dar kartą, aš ne maskvietis! Ar žinai, kas yra „Rusič“, „White power“? – šaukė sumuštasis, nustebęs, kad jį muša paties bendražygiai.

„White power“? Kodėl anksčiau to nesakei, po velnių?!!“ – jie paklausė jo.

Auka, reaguodama į tai, parodė jiems ksenofobišką užrašą ant marškinėlių: „Maskva nepasitiki svečiais“.

 

Šiuo metu nežinoma, ar sumuštas vyras iš tikrųjų yra „Rusič“ kovotojas. Ši grupuotė Rusijos agresijoje prieš Ukrainą aktyviai dalyvauja nuo 2014 m., neslepia savo neonacistiškų pažiūrų ir mėgsta internete skelbti belaisvių kankinimo ir žudymo kadrus.

 

„Rusič“ lyderis Aleksejus Milčakovas žiniasklaidoje ne kartą yra prisipažinęs, kad yra nacistas. Jo slapyvards Fricas. Tačiau, nepaisant savo pažiūrų, jis ramiai gyvena Rusijoje, Rusijos teisėsaugos pareigūnai jam neturi priekaištų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(3)
(36)

Komentarai ()