Spec. pajėgų vadas skelbia paslaptį, kodėl niekas nebando eliminuoti Putino (Video)  ()

Buvęs Izraelio specialiųjų pajėgų vadas Denisas Desiatnikas priminė, kad ne visos pasaulio šalys nori V. Putino pašalinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs specialiųjų pajėgų vadas D. Desiatnikas paaiškino, kodėl niekas nebando eliminuoti V. Putino.

Karas nesibaigs kitą dieną po V. Putino pašalinimo, bet gali sustoti, savo nuomonę išreiškė pulkininkas leitenantas Denisas Desiatnikas. Kitas dalykas – dėl valdžios pasikeitimo Rusijoje ilgainiui gali būti priimtas sprendimas išvesti Rusijos karius iš Ukrainos teritorijos.

Tuo pat metu Ukrainoje savanoriškai kariaujantis Izraelio žvalgybos pareigūnas užsiminė, kad ne visi pasaulyje suinteresuoti Rusijos prezidento dingimu. Deniso Desiatniko interviu „Naujienų fabrikui“ galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Kodėl dar niekas nepasiryžo eliminuoti V. Putino,“ - klausė pašnekovo Vasilijus Golovanovas. Atsakydamas į tai Izraelio karininkas išsakė savo požiūrį: „Kažkam visa tai nenaudinga, galbūt ekonomiškai ir politiškai. Yra šalių, kurios palaiko kažkokius santykius su Rusija (tas pats R. T. Erdoganas skrido pas V. Putiną kalbėtis). Jei visas pasaulis įvestų sankcijas ir visiškai nustotų bendrauti su Rusija ir su Rusijos politikais, manau, tada žvalgybos tarnybos pradėtų likviduoti patį V. Putiną".

 

Kalbėdamas apie tai, kaip pasikeis karo eiga sunaikinus V. Putiną, Denisas Desiatnikovas mano taip:

„Jei V. Putino nebebus, karas nesibaigs. Manau, kad yra šalininkų, kurie palaiko šį karą. Galvoju, kad gal prasidės kažkoks karių išvedimas ar dar kažkas. Nebebus kaip V. Putino laikais tokios stadijos, kad specialiai norima užgrobti bet kokias Ukrainos dalis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: