Sprogstama žinia. Rusijos opozija skelbia, jog bandys nužudyti Putiną (Video)  ()

„Kas bus po Putino?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicija užsibrėžė tikslą iki Naujųjų metų sunaikinti dabartinį Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Po jo 100 dienų pareigas eis Rusijos ministras pirmininkas Michailas Mišustinas.

Nužudysime V. Putiną – labai labai to norime. Turėjome keletą epizodų, kai, švelniai tariant, „kramtėme snarglius“ – arba gavome informaciją ne laiku, arba gavome ją laiku, bet neturėjome žmonių. Buvo vienas epizodas, kai per dvi dienas gavome 100%-inę informaciją. Turėjome daug laiko pasiruošti, bet nepavyko, nes neradome vykdytojo ir tai didelis minusas. Kalbėjausi su savo partizanais ir dabar jie iš anksto rašo apie savo pasirengimą ir kur jie yra geografiškai. Su tokiais bendrauju asmeniškai, bet iki šiol tie žmonės, kurie yra pasiruošę, dar nepatenka ten, kur yra V. Putinas“,sakė rusų opozicionierius Viačeslavas Malcevas.

Politikas įsitikinęs, kad šansų sunaikinti Rusijos diktatorių vis tiek atsiras.

Užduotis nesikeičia – mes turime sunaikinti V. Putiną iki Naujųjų metų. Tai mūsų, o ne Ukrainos kariuomenės ar Vakarų žvalgybos, užduotis. Kiekvienas turi rūpintis savo reikalais, o mūsų užduotis yra fiziškai sunaikinti V. Putiną“, – teigia opozicijos atstovas.

 

Pasak jo, po to šalies kontrolė pereis dabartiniam Rusijos vyriausybės pirmininkui Michailui Mišustinui.

„Kas bus po V. Putino? Aišku, kas yra M. Mišustinas, nes pagal Konstituciją jis eina prezidento pareigas 100 dienų, todėl kinai taip aktyviai bendrauja su juo. Iki šių metų Xi Jinpingas niekada nebuvo susitikęs su juo. Kada jis atvyko į Rusiją, tada specialiai važiavo susitikti su M. Mišustinu, kuris vėliau išvyko į Kiniją. Kaip suprantu, nuėjo karaliauti aplinkiniu keliu, nes 12:00 jis nuvyko į Xi Jinping biurą, o 13:00 jo lėktuvas jau skrido į Maskvą“, – reziumavo V. Malcevas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(4)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: