[ŽT] Prasideda. „Jei Kadyrovas to nesuprato, ateityje jis gali neišgyventi“  ()

Priežasčių komentuoti nenori.


Ramzanas Kadyrovas
Ramzanas Kadyrovas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=b0fmR0ZRq_k

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-21 [ŽT] Prasideda. „Jei Kadyrovas to nesuprato, ateityje jis gali neišgyventi“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida netikėtai pranešė, kad rengiamas pasikėsinimas prieš Čečėnijos vadovą Ramzaną Kadyrovą, be to, pažymima, kad ši situacija Kadyrovui gali būti lemtinga.

Visų pirma Kremliui artimo Rusijos propagandos šaltinio pranešime teigiama, kad neseniai pasirodęs filmas apie Čečėnijos vadovą, kuriame atskleidžiami jo pedofiliškų polinkių tema,  visiškai patvirtina tai, apie ką minėtas šaltinis rašė anksčiau.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos ir puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
1849 2

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai, trikojis + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 520nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Kaip pastebi „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakerka“, su Kadyrovu norima susidoroti svetimomis rankomis, rašo „Dialog“.

„Kremliovskaja tabakerka“ rašo, kad neketina komentuoti, kas ir kodėl organizuoja šį puolimą, tačiau gali pacituoti savo šaltinio Rusijos prezidento administracijoje žodžius: „Tikiuosi, Ramzanas Achmatovičius viską suprato. Jis taip pat gavo asmeninių signalų. Jeigu jis nesuprato, tai jam gali atsitikti toks dalykas, kurio jis gyvas neišsikapstys“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(4)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()