"Insano": baisiausias ir aukščiausias vandens atrakcionas pasaulyje (Video)  (3)

Brazilijoje, netoli Fortalezos, įrengtas vandens atrakcionų "Beach Park" parko kalnelis "Insano" įrašytas į pasaulio "Guinness" rekordų knygą. Išbandyti 41 metro aukščio atrakcioną "Insano" ryžtasi tik patys drąsiausi. Ekspertai paskaičiavo, kad ekstremalai skrieja apie 5 sekundes žemyn ir pasiekia 105 km/val. greitį!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vandens parkas, kurį kartais papildo nauji atrakcionai, pastatytas 1989 metais. Kalnelis "Insano" nėra pats ilgiausias pasaulyje, tačiau didžiausias: čia ekstremalai ne tik slysta, bet, galima sakyti, krenta žemyn.

"Daugiausiai tai europiečiai - prancūzai, vokiečiai, rusai“, - "dailymail.co.uk" portalui teigė "Beach Park" darbuotoja Martha Carolina.

Saugumo sumetimais šiuo kalneliu gali leistis tik po vieną žmogų. Jis privalo gulėti ant nugaros, ištiesti ir sukryžiuoti kojas, už galvos sukryžiuoti rankas ir jokiu būdu nesileisti žemyn galva. Kitokiu atveju skriejant žemyn 105 km/val greičiu ir krentant į vandenį, galima patirti sunkių traumų.

"Beach Park" įrengtas Fortalezos regione - Porto dar Dunas paplūdimyje - 16 kilometrų nuo Fortalezos miesto, Akira municipalitete. Kiekvienais metais jį aplanko apie 700 tūkstančių ekstremalų.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekstremalas.lt
Ekstremalas.lt
(9)
(0)
(3)

Komentarai (3)