Kodėl Rusija tokia homofobiška?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2013-06-14 13:52
Pats esi akivaizdžiai psichiškai nesveikas, sakyčiau F70 pgl. WHO klasifikaciją.
faktas 2013-06-14 13:57
Niemand pateikė iliustraciją, idealiai apibūdinančią straipsnio turinį ir šiaip realybę. Čia susiję, labai panašūs pasvarstymai: http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/k-g ... d=61619575 Istorija moko tik to, kad iš jos niekas nepasimoko.
vvv2 2013-06-14 14:02
- Su visa pagarba privalau priminti, o itin jei esate medikas, kad pažeidėte visas etikos normas, darydamas diagnozes be tyrimų ir viešai skelbdamas. Tai jau realios baudžiamojo kodekso kategorijos.
faktas 2013-06-14 14:21
Nesvaik. Tu esi bailys anonimas. Apie tave rašyti ir tau diagnozuoti galima bet ką.
Niemand 2013-06-14 14:26
Su visa pagarba technologijos.lt rašydamas savo su jokia logika nedraugaujančius kliedesius užknisai, kliedesiam delfis yra. Lengvas protinis atsilikimas būtent reiškia negebėjimą logiškai samprotauti: The signs and symptoms of mental retardation are all behavioral. Most people with mental retardation do not look like they have any type of intellectual disability. Both adults and children with mental retardation may also exhibit some or all of the following characteristics: Difficulty with problem solving skills. Even when poor academic performance is recognized, it may take expert assessment to distinguish mild mental retardation from learning disability or emotional/behavioral disorders. Taigis prisipažįstu, kad mano diagnozė gali būti netiksli, ekspertas galėtų patikslinti, jei kreipsies. Bet kokiu atveju negebėjimas logiškai mąstyti yra akivaizdus psichikos sutrikimas.
sigitas69s 2013-06-14 14:41
Teisingai parašei Nebūtų tiek daug prieš gėjus jei sėdėtu ramiai ir pi***si su kuo ten nori, bet..... juk reikia švežienos reik daugiau tokiu.... reik kiršinti liaudį Visokiu yra iškrypimu (sakyčiau daug) ir normalioje orentacijoje- tipo žmonas muša,neturi teisiu ir t.t. Bet žinokit jei taip bus ir toliau su sex laisve- seksualiai laisvi išnyks ir užleis vietą babajams (jie to ir laikia). Todėl juoką kelia Marso kolonizacija, gyventi tinkamu planetu paieška, gamtos tausojymas, eko kuras ir pnš. šš... Mano vaikam tokios netausojamos planetos užteks.
vvv2 2013-06-14 15:01
sub 2013-06-14 16:46
Na Rusija niekada nepasižymėjo naujovių iš vakarų mėgėja. Bet esmė ne čia. Esmė, ta, gal grubiai pasakysiu, kad homoseksualūs žmonės (tikrai ne visi iš jų) tiesiog siekia reklamos, asmeninės naudos ar dar kažko, dėl to lieka patys kalti. Jie viešai daro įvairias akcijas, ne dėl to kad žmonės į juos žiūrėtu kaip į normalius ir toleruotų, o tam kad pasireklamuot, iškelt tokias neaktulias temas kaip įvaikinimas bei pilnavertiška šeima. Problema tame, kad jie siekia ne supratimo o pasirodymo: "mes norime vaikų, vestuvių" - problema ta, kad ten kur du falai, trečio mažo natūraliu būdu neatsiras. P.S. Be gamtos nebus šeimos.
AlvydasR 2013-06-14 17:07
Būčiau linkęs manyti, kad yra truputį ne taip. Kai viskas prasidėjo, jų iš viso buvo saujelė ir vien egzistuojančių ne tos orientacijos žmonių pastangų neužtektų pasauliniu mastu stumti šitą idėją. Tam reikalingos didelės lėšos ir protekcija. Šitų stūmėjų viešai niekas neįvardina ir pateikiama, tartum viskas vyktų savaime, tačiau savaime tokie dalykai tikrai nevyksta. Tas ir kelia didžiausią nerimą.
Karolis484 2013-06-14 17:13
Nežinau kaip dabar situacija su jų teisių siekimu, bet prieš porą metu žiūrėjau filmą apie tai kaip homoseksualai siekė šeimos istatimo priėmimo italijoje. Argumetras kuris man pasirodė svarbus ir pagrystas: šeimos nariai įgyja tam tikras garantijas. tarkim: atsitikus nelaimei ir patekus žmogui į ligoninę, šeimos nariai gali ji lankyti, nuspresti jo gydimą (jei jam atsitiko kas baisaus), yra už jį atsakingi. Tokių galimybių pašaliniai žmonės, nesantys šeimoje neturi. Apie įvaikinimą manau visai kita situacija ir kitas klausimas. Beto, įdomu pastebėti, kad beveik visur kalba ėjo tik apie vyrus, apie tokias pačias moteris nieks neužsiminė.
sigitas69s 2013-06-14 17:42
Jeigu net taip įmanoma , tai tikrai verta susirupinti... Tai jau turbut babajai tai finansuoja, nes kitaip jie baltūjų negali įveikti. Įveiks matomai tik per demokratyją, toleranciją visom tautom ir sex laisvę.
MantasNo 2013-06-14 20:02
Jus tiek vodkes pagertumet, kaip ruskeliai, tai netik ant geju pikti butumet..
rimasD 2013-06-14 21:45
Senovės Graikijoje homoseksualizmas buvo labai paplitęs, netgi "Iliadoje" Homeras aprašo homoseksualias poras. Be to, tai netrukdė jiems turėti žmonas ir vaikus. Yra daug literatūros, apie gyvūnų homoseksualų elgesį, kai kada dėl malonumo, kai kada, kai trūksta maisto nederlingais metais dvi žuvėdrų patelės suka bendrą lizdą, ir peri jauniklius, kad išaugint pilnaverčius jauniklius. Geriau rūšiai, kad ir mažiau, bet sveiki ir stiprūs. Daugelis mokslininkų zoologų dabar skaito, kad tikriausiai nėra gyvūnų rūšies, kur nėra vienalyčių santykių. Galima trumpai pasiskaityti Vikipedijoje, gale yra literatūros sąrašas. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals
1337 2013-06-14 21:50
As tai nelabai suprantu, tai kuo konkreciai tie gejai jums kliuva? Ta prasme atmetus "man jie slykstus" kuo dar jie daugumai neitinka? Kazkaip niekur dar nemaciau konkreciai suformuluotu punktu kodel homikai yra blogai, visur vien kazkokie kliedesiai apie prievartaujamus vaikus, slykstuma, nepadoruma ir panasiai Man pavyzdziui 100 kartu slykstesne ir 100 kartu pavojingesne yra prostitucijos reklama, kada visokios pupytes-kur**tes raitosi per telika, ir mazametems mergaitems kala i galva, kad tik ciulpdama ir susidejusi plastmasinius papus tu kazko gyvenime pasieksi. Kodel sitie moralistai nekovoja su sitom palaida gyvenima ir prostitucija atvirai reklamuojanciom "mergaitem"? Ar del to, kad jos ne homoseksualios? O gal del to, kad patys moralistai ziuredami i "pupytes" seile varvina? Heteroseksualaus vyru ar paauglio jus niekaip neatversit i gejus (siaulau pabandyt jei netikit), o vat 15 mete itraukt i prostitucija yra labai realu ir lengva. Bet sitam fronte tyla, visi moralistai, baznycios beigi doroves atstovai patenkinti Gerai cia kolega pastebejo, tiesiog Putinas ir ko seria liaudi opiumu ir sukuria priesa ant kurio visus sunis galima karti. Anksciau buvo zydai, veliau buozes, dabar gejai. Praeis dar 30-50 metu ir dabartiniu reksniu palikuonys spiegs kad "ryzi" del visko kalti
1337 2013-06-14 22:07
Na ir tegu rodosi, ar tau gaila? As kazkaip nesuprantu kur jus ta reklamavimasi matot ir kuo konkreciai jis jums kliuva? Na praeis gatve kruva vyra apsirenge ir issidaze kaip moterys ir kruva pobaiciu moteru apsirengusiu kaip vyrai, na ir kas? Karves pieno nebeduos? Automobilis benzino daugiau naudot prades? Del isivaikinimo jau kitas reikalas, nesu psichiatras taigi nenoriu kist trigrasio kur nesuprantu. Bet visa kita man primenena tiesiog neapykanta vardan neapykantos.
sigitas69s 2013-06-14 22:15
[quote="1337"]As tai nelabai suprantu, tai kuo konkreciai tie gejai jums kliuva? Ta prasme atmetus "man jie slykstus" kuo dar jie daugumai neitinka? quote] Gal pradžiai skaityti išmok po to klausymus uždavinėk. Jie MUMS ne užkliūna- ju elgesys stipriai MUMS užkliūna
1337 2013-06-14 22:33
Tai konkreciais punktais galima butu isvardinti ir salia argumentus pateikti kuo konkreciai jie nusikalsta? Nes be "man slykstu" ir "jie reklamuojasi" nieko konkretaus taip ir neperskaiciau. Tai vat as ir klausiu, tai ka konkreciai jie blogai daro?
Pumper 2013-06-14 22:54
Niekad ir nepamatysi suformuluotų argumentuotų punktų, nes tai paprasčiausia fobija - neapykanta iš neracionalios baimės.
ezlock 2013-06-14 23:23
Gerai kad bent yra viena didziule valstybe, kuri kompensuoja visas kitas iskrypusias salis.
rimasD 2013-06-14 23:34
Rusija- didžiulė šalis. 143 mln. gyventojų. Po SSSR sugriuvimo, nebeturi nacionalinės idėjos. Komunizmo idėja žlugo, todėl dabar bando restauruoti stačiatikybę, kas sunkiai sekasi po daugybės metų karinio ateizmo. Todėl priimami įstatymai, dėl religinių jausmų įžeidimo, ir, kadangi religija draudžia lytinius santykius dėl malonumo, tik dėl apvaisinimo, todėl aišku, kad homoseksualai mušami, žudomi, ir t.t.