Su šypsena: nesusapnuojamas filipiniečio metimas nuo baudų metimo linijos (Video)  (6)

Pastarosiomis savaitėmis kai kuriuos nuo krepšinio beria, o kai kuriems jo galėtų būti ir daugiau. Šiaip ar taip, ir patenkintų, ir nepatenkintų visada buvo, yra ir bus. Tad vienus šis epizodas iš krepšinio rungtynių pradžiugins, kitų – mažų mažiausiai nepraturtins. Viena aišku: jei taip "baudas" mėtytų Lietuvos rinktinė (na gerai, bent jau rinktinės kapitonas Robertas Javtokas), tiek italai ketvirtadienį, tiek ukrainiečiai arba kroatai penktadienį (o kaipgi kitaip?) aikštelėn, ko gero, išvis neišbėgtų :)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baudos metimas, kurio įrašą turėsite galimybę peržiūrėti šios žinutės pabaigoje, per porą savaičių "Youtube" portale pažiūrėtas daugiau kaip milijoną sykių. Kas žaidė – ko gero, ne taip jau ir svarbu. O štai metimo autorius – tūlas Jhong Hilario.

Jis – 37-erių filipinietis, profesionalus aktorius ir šokėjas. Pasirodo, baudos metimą pataikyti jis sugeba ir metimo metu atlikdamas atbulinį salto šuolį. Nesusapnuojamą metimą vyrukas pataikė labdaros rungtynėse, kurios buvo suorganizuotos gimtuosiuose Filipinuose.

Visa kita – vaizdo siužete.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(0)
(0)

Komentarai (6)