Urugvajus legalizuoja lengvuosius narkotikus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonimiausias 2013-11-05 21:32
Kiek cigaretes nuzude, kiek alkoholis, kkiek kava, kiek mary jane. Cia paprasciausiai farmacija, nes zole pagerina gyvenimo kokybe, naikina vezi. -Kas yra vienas dalykas is populiacijos naikinimo ir pinigu traukimo is zmoniu. Mes jau mokam genus keist, tokios technologijos, o jus manot neimanoma vezi isgydyt? Cia ne tik apie vezi, cia apskritai.
kionig 2013-11-05 22:21
Tai va paiimk ir išgydyk kad toks gudrus. O ir kuo jau čia tas vėžys taip sureikšminamas? Kiba mažai ligų ir be vėžio?
daynewss 2013-11-05 23:29
Man įdomu ką ten Nyderlanduose baudžia už auginimą ar rūkymą niekada nieko nebaudžia. Tik nereikia meluoti. Parke atsisėdi ir rūkai - niekas net žodžio nepasakys. Augina kas antras namie po kokį nors rider'į savo malonumui.
immortallt 2013-11-06 02:08
daynewss, savo reikmėm auginsi, nieko nebus. Auginsi daug - oi kaip svils padai.
pufixas 2013-11-06 07:38
„Tai – ne šiaip blogas įstatymas. Tai – katastrofa. Įstatymo prielaida ta, kad esą spręsdami vartojančių problemą privalome varžytis su narkotikų prekeiviais. Todėl valstybė siūlys geresnį produktą už mažesnę kainą. Koks tokių varžybų rezultatas? Didesnė rinka. Ar jos norime nepaisydami žinių apie narkotikų žalą?“ Vos nepaspringau bevalgydamas. Cia jau auksciausio lygio debilizmas. Visu pirma, kas geriau? Ar, kad tusktanciai nekaltu zmoniu sedetu kalejime prie zudiku ir prievartautoju vien del to kad jie patrauke, palyginus su alcoholiu ir tabaku, visiskai nekengsmingos zoles. Ar kad atsilaisvintu vietu kalejimuose(nes Amerikieciai jau nebeturi kur kisti tu "narkomanu"), kad sumazetu visokiu mafiju ir gangsteriu itaka visiuomenei, ir kad sumazetu zmoniu kurie vartoja TIKRUS narkotikus. Nes juk tik pagalvokit, jeigu tu nori pirkti zoles, tai yra daug sansu kad tu ja gausi ir rimto narkomano, kuris kita karta gali pasiulyti ir kazka rimtesnio, o jeigu pirksi is parduotuves, kur viskas reguliuojama, tu ta zolyte trauksi ir vargo nematysi. O jeigu kasnors vis dar nori irodyneti, kad marijuana kenkia, tai atveskit man zmogu, kurio pazystamas mire nuo marihuanos, tada galesim kalbeti. Nes per visa laika nera uzfiksuota NEI VIENA mirties priskirtos marihuanai! Tiesa pamirsau pamineti, kad is marihuanos yra gaminamas, nenoriu sakyti PATS stipriausias, bet LABAI striprus audinys is kurio budavo siuvami drabuziai, ir netgi spausdinami pinigai, tai yra iki tol kol vyriausybes ja uzdraude. Taipogi, is THC yra gaminami vaistai, o kaip dauguma zino, THC marichuanoje yra pagrindinis ingridientas. As sakau Urugvajau - VALIO! Kad daugiau saliu taip darytu.
šakės 2013-11-06 12:06
- jūs tikrai nedarote marichuanai teigiamos reklamos. Kadangi pats esu marichuanos proponentas, man gėda skaityt tokius postus. Arba nesugebat rišlaus teksto parašyt, arba neapsieinat be visokių "debilizmų" ir kitų žemos kultūros apraiškų. Galų gale sudarot įspūdį, kad jei žmogus rūko marichuaną, tai būtinai bus su pažeistomis smegenimis.
pufixas 2013-11-06 14:40
Kaip visada - viskas blogai jiem. Nu ir kas, kad lietuviskom raidem nerasau, ar klaidu pilna? As ir pats tai suprantu, ir niekam nieko cia irodynet nenoriu. O jus nieko rimtesnio nesugalvojat parasyt, kaip tik pabrezti tai, ka visi aiskiai mato.
kionig 2013-11-06 18:01
OH arba su tabaku. Aš tik pateisinčiau THC naudojimą medicininiais tikslais.
pufixas 2013-11-07 07:49
Tai yra yra, bet as tik norejau isvardinti daugiau geru marichuanos savybiu. Vyriuasybe visiem smegenis praplove su tai savo paistalais, paizurek kaip gerai veikia. Kai tik uzsimini apie marichuana visi gavloja, kad tu jau didziausias narkomanas. Nu bet ka cia jau padarysi, kaip bus taip bus.
šakės 2013-11-07 12:00
Todėl, kad, nori tikėk, nori ne, įvaizdis yra viskas. Girdėjai tokį dalyką, kad emocijos yra daug kartų stipresnės už logiką priimant sprendimus? Nori tu ar nenori, bet dauguma žmonių vertins tavo pasisakymus atsižvelgdami į tai, kaip tu pristatai save. Taigi, jei nori agituot už marichuanos legalizavimą, mažiausiai ką gali padaryt, tai neatrodyt kaip mokyklos nesugebėjęs baigt paauglys.
kionig 2013-11-07 18:49
Apie legalizavimus dar toli gražu čia. Pirma jūs bent šnekėkite apie dekriminalizavimą. P.S. Nežinau ir labai ypatingai nesidomėjau, kad kur būtų uždrausti tyrimai su MJ. Tikėtina, kur jie nėra dekriminalizuota, ten ir tyrimai ne taip jau lengvai gali būti atliekami.
Simplicity 2013-11-07 20:12
Nu, bet tai kokie sąmoningas žolės legalizavimo proponentas apsilankė Kažkodėl, žolininkų puslapiuose diskusijos dažniausiai kiek kitomis temomis vyksta. Pvz., įstrigo tema apie tai, kaip apgauti darbdavio kišamus narkotikų testus Galima čia ilgai ir nuobodžiai svaigti, kad žolininkai apsipūtę sėdi užsidarę spintoj ir dainuoja, bet realiai pilnos gatvės apsipūtusių vairuotojų.
Nerkashis 2013-11-10 10:10
Na, sakykit ką norit, bet joks dūmas ar tai tabako, ar tai kanapių nėra sveikesnis. Reikia būti gerai atsirūkiusiam, kad galvoti, jog įkvepiamas dūmas gydo.
PCP 2013-11-10 12:57
Gydo. Gydo baisiausias pasaulyje ligas, žiauresnes net už vėžį - nuobodulį ir depresiją.
Nerkashis 2013-11-10 14:00
Nuobodulį ir depresiją gydo hobis, sportas, mergos ar šiaip įdomi veikla. O dūmas tik kenkia.
Simplicity 2013-11-10 14:23
Retam darbdaviui įdomu ką tu savaitgalį veikei. Darbdaviams daug svarbiau tai, kad tu į darbą blaivus ateitum. Būtent apie tokių testų apgavimą žolininkai labiausiai ir diskutuoja.
PCP 2013-11-10 15:03
THC šlapime galima surasti ir po mėnesio, tai prie ko čia blaivumas darbe? Federalinė valdžia mato kad beveik šimto metų senumo dogma praranda pagrindą, tai prasidėjo raganų medžioklė
Simplicity 2013-11-10 15:09
Tai taip, parūkius iškart geresniu vairuotoju tampi ir lengviau sekasi kiti daugiau dėmesio ir susikaupimo reikalaujantys darbai.
PCP 2013-11-10 15:19
O jeigu dar išgėrus alaus, ir kosminį laivą vairuoti neproblema... nors geriau uždrauskim ir tą, per pavojingi tokie pilotai, ane Jei rimčiau - MJ poveikis trunka iki 4val, ir su raudonomis akimis į darbą niekas neina, tačiau aptikimas šlapime dešimtis kartų ilgesnis. Matai čia problemą? Žmonės iš darbų ir mokslo įstaigų mėtomi už veiksmus kurie visiškai nesusiję su darbu. Gaunasi apsoliučiai beprasmiškas ciklas - narkotikai sugriaus tau gyvenimą, todėl už jų vartojimą išmesim iš darbo, nepriimsim į uni, ir sugadinsim CV visam gyvenimui. Yeh. tikrai, domėjimasis kaip apmauti narkotikų testus yra dugnų dugnas.
Kirtiklis 2013-11-10 16:10
Kuriam darbe prisisiurbus sekasi geriau? 2ia gal fantazijose taip imanoma...