Rusija prieš Ukrainą: kaip toli eis V. Putinas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shanti 2014-03-04 12:07
Putka jau sukiso tiek daug milijardu i sito karo pradzia, o dundukai vakaruose toliau viliasi, kad viskas graziai savaime sustos ir sovietai pasitrauks... Tai tik didina Putkiui pasitikejima savimi kasdien vis labiau.
stdio 2014-03-04 12:26
Atrodo visiškai nelogiški veiksmai jau žmogaus lygyje, o ką kalbėti, kad visa rusijos tauta taip uždurninta - neįtikėtina.
sloggi 2014-03-04 12:57
Jai tu butum lyderis vakaruose jau butu prasidejas 3 pasaulinis karas.
Julius 2014-03-04 17:28
Nieko čia neįtikėtino. Pamąstykime, kada rusai buvo laisva tauta?
mental1ty 2014-03-04 18:37
Ernestass 2014-03-04 18:40
Pritariu, vakarai dar nesuvokia ar nenori suvokti, kad šitas reikalas rimtas. Tiesiog pasitraukti Rusijai iš šio įvykio nieko nepešus būtų didžiulis pažeminimas. Putinas per ilgai rengėsi tam, kad dabar jis atsitrauktu vien dėl to, kad vakarai šiek tiek piktos retorikos prieš jį pasakė.
evaldosia 2014-03-04 21:26
ukrainoje buvo rusiško pavyzdžio valdžia,ir įsivaizduokite,tai galėtu nutikti ir rusijoje.putinas tą supranta,todėl negali nieko nedaryti,kad nebūtu kaip pavyzdys rusams.panašiu būdu jau apkarpė moldovos ir gruzijos teritorijas.
Kraugerys 2014-03-05 03:54
Kaip toli eis putinskas? tiek kie jam reikes. Krymo pusiasalis ir visa ilanka yra strategiskai svarbi teritorija. Kai jo rankose Krymo autonomine respublika, visa ilanka gali buti ramiai panaudota kaip jo karinio laivyno garazas ir tuo paciu uzsitikrinti, kad vakarai neuzblokuos isejimo i Juodaja jura. Krymas, kiek pamenu, buvo visada linksniuojamas kaip vienas patraukliausiu USSR kurortu, kas reiskia Maskvos oligarcham nemokama nakvyne, silta ora ir zydra dangu. Ukraina, beje, turi 15 branduoliniu jegainiu, kurias europieciai mielai uzrauktu, nes jie "nesaugus" kaip ir cernobylio reaktorius. Mes viena teturejom, bet ir ta uzraukt teko, nes Europai ir savos elektros uztenka. Rusam turbut nesinori prarast toki milziniska nemokamos energijos kasni. Ukraina nuo pat nepriklausomybes atgavimo laiku nebuvo nepriklausoma. Oranzine revoliucija neivyko, nes rusai nenorejo Ukrainos atiduot vakaram ir neatiduos. Jie tik leido naiviems ukrainieciams pasvajot apie Europos senbuviu gerbuvi. Patys matot, kas daros, kai putinskio marionetes vadeles pakirpo. Mes irgi butume tokiam pat sude tik, kad mes nesam jau tokie svarbus. Maskoliai turi kaliningrada pacioj Europos pasonej, egzistuojam tik todel, kad butume dar didesne rakstis uzpakaly, jeigu visdar butume rusijos sudeti.
AlvydasR 2014-03-05 12:53
nesu nei vienoj, nei kitoj pusėj, nes kuo toliau, tuo labiau neaišku, kas ten iš viso dedasi... o jeigu nežinai kas kaltas, kaip sakoma, .
ra2 2014-03-05 13:26
- Visiškai nieko, jau tvarkomos aikštės.. Nusibodo prezidentas - jį nuvertė.. Tai tikrai Ukrainos vidaus reikalas..
vanduo4 2014-03-06 01:27
Daznai, zmones papuole y neisprendziama situacija imasi smurto. Ju elgesys psireiskia nevaldoma destrukcija tiek aplinkiniams, tiek paciam sau. Putino atveju, si destrukcija buvo: 1. puikiai suplanuota (tai rodo individo blaivu mastyma); 2. siekiama isvengti auku kiek tai ymanoma(tai rodo individo pozityvia motyvacija - smurtui NE); 3. galios demonstravimas (noras ybauginti priesininka, kad daugiau nepultu - naturalus gamtoje reiskinys); 4. pasiimti tik tiek, kiek butina, o ne kesintis y viska (nesavanaudiskumo pavyzdys). - Moralas - minimalus zalos padarymas priesininkui, tuo paciu ytvirtinant savo pozicija bei bent is dalies atsikovojant tai kas priklauso tau (karines diplomatijos dalybos)! ISVADA: Putinas - TURI KIAUSUS. - Prognoze: Putinas neis toliau nei tai butina strateginiam Rusijos saugumui. Jus galite uz Rusijos sienu ribu daryti ka norite, bet be leidimo perzenge Rusijos sienas - susidursite su Radiacija. Rusija gal but ir savotiskai, taciau pretenduoja y individualu tautos brendimo buda. - Gal but atejus laikui paaiskes, kad jie kazkuo teisus. Cia panasiai, kaip bakterija - papuolusi y nuodinga aplinka, drastiskais budais bando save izoliuoti nuo nepageidaujamo kontakto (tvirtina isorines sienas teisetais ir neteisetais budais - ji bando isgyventi). Taciau terpei pasikeitus - ji vel islenda. - Klausimas tik ar kaip kenkeja ar kaip brestanciai besikeiciantis organizmas. Gal jiems tiesiog reikia laiko ir tiek. Laiko kam? Is kur zinoti? Ka manot?
Shanti 2014-03-06 12:56
Rusija bisq suaugo kaip marozas reiskia. Is pradziu girtas i snuki duodavo kitiems ir viska pavogdavo. Dabar suprato kad uztenka pagrasinti ir atimti telefona o kai policija ateis pasiteisint, jog savo noru dovanojo.