Per plauką nuo mirties - jaudinanti gelbėjimo operacija (Video)  (0)

JAV, Teksaso valstijoje, Hjustone gaisras kilo didžiuliame statomame butų komplekse – virš pastato į padangę pakilo juodų dūmų debesis, praneša AP. Nelaimės metu ketvirtame pastato aukšte įstrigo statybininkas, kurio gelbėjimo operacija buvo užfiksuota iš priešais stovinčio pastato.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hjustono ugniagesių tarnybos teigimu, per gaisrą niekas nenukentėjo, tačiau kol ugniagesys keltuvu kilo iki statybininko įkliuvusio į ugnies spąstus, dėl karščio ir krentančių degančių konstrukcijų darbininkas turėjo nušokti aukštu žemiau.

Operacija vyko staigiai ir tiksliai, todėl statybininkas greitai atsidūrė ant gaisrininkų keltuvo, tačiau, vos jam nušokus nuo degančio pastato atbrailos, visa ketvirto aukšto konstrukcija pradėjo griūti. Vaizdo įraše matoma, kaip degančio pastato sienos krenta prie pat keltuvo, ant kurio stovėjo statybininkas ir jį gelbėjęs gaisrininkas. Laimei, vėliau buvo patvirtina, kad visi liko sveiki.

Pirmasis pagalbos skambutis dėl įsiplieskusios ugnies gautas antradienio popietę apie 12.30 val. vietos laiku. Po valandos liepsna tapo nevaldoma ir išplito visame komplekse. Į įvykio vietą kovoti su ugnimi atskubėjo beveik 200 ugniagesių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (0)