„Asmenukė“ 360° kampu įspūdingiausiose pasaulio vietose (Video)  (1)

36 šalis įamžinti 360 laipsnių kampu! Tokiam eksperimentui pasiryžo keliautojas Aleksas Chacón, kuris užfiksavo save įspūdingiausiose pasaulio vietovėse ir viską patalpino į 3 minučių kvapą gniaužiantį vaizdo įrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš trejus metus biomedicinos mokslų absolventas Aleksas Chacón paliko savo namus Teksase ir motociklu iškeliavo aplink pasaulį. Nuo dykumų iki vandenynų, nuo tropinių paplūdimių iki slidinėjimo trasų... per 600 dienų Aleksas aplankė 36 šalis ir sukorė net 200 000 km kelią, užsukdamas ir į mažiausiai lankomas pasaulio vietoves.

Save vadinantis „nuotykių raiteliu“ Aleksas Chacón visą savo kelionę fiksavo „GoPro“ kamera, pritvirtinta ant laikiklio. Taip gimė unikali vaizdo įrašų serija.

Įspūdžiais, kaip sekasi įveikti maršrutą, jis nuolat dalinosi savo internetinėje svetainėje: „Šiuolaikinių motociklų dienoraščiai“ (ang. „Modern Motorcycle Diaries“). O šiam gyvenimo iššūkiui buvo įkvėptas Che Guevara autobiografijos, kurioje aprašoma, kaip jaunasis revoliucionierius, besimokydamas gydytojo profesijos, nukeliavo 8000 km per visą Pietų Ameriką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(31)
(2)
(29)

Komentarai (1)