Valdžią Šiaurės Korėjoje perėmė moteris?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2014-10-10 12:14
Moterims senai laikas perimt politiką ir valdymą visur. Nupezę, krizių ir savo ego kamuojami diedai baigia sugriaut Pasaulį.
O_O 2014-10-10 16:03
O gal KJU nutarė pakeisti lytį? Gal netrukus į šiaurės Korėją ateis netradicinė diktatūra? Įsivaizduokit, transfestitas gležnu geležiniu kumščiu lakuotais nagais valdo rožinį komunizmą. Laukia įdomūs laikai, kolegos.
enjoy.slurm 2014-10-10 17:13
hmm.. ar pasaulis tai yra mates.. moteris- diktatore.. idomu, idomu
Rukis 2014-10-10 18:00
Turiu silpnybę gražioms korėjietėms. Reikia važiuot į ŠK, gal jai reikia... chum... Patarėjų žmogaus anatomijos klausimais Vis gi, ekspertas iš vakarų! O jei rimtai, tai tik pradės byrėt pusdievio įvaizdis ir išlįs į viešumą visos koncentracijos stovyklos, tai greit žlugs visas rėžimas. Pietų Korėja turės greit veikt, kad į valdžią pasodintų tokį, kuris siektų partnerystės su pietumis ir galiausiai taikaus susijungimo. O pasivyti nors pusė pietų ekonomikos lygio jiems tikrai laiko reiks.
Talkatif 2014-10-11 10:59
Sovietai savo laiku turėjo susitvarkyt su Berija, Stalinu ir jų lageriais. Vieną nuteisė ir nudėjo, kito kultą panaikino, o genocidą ramiai užmuilino demagogija. Šiaurės korėjoj irgi neturėtų labai skirtis šis etapas. Ras ką apkaltinti ir nuteisti, kitus tiesiog pamirš ir bandys gyventi geriau. Su sąlyga jei kas padės iš išorės. Tik kad vieni net nenori jų žinoti, o jų "draugai" išvis nesuinteresuoti, kad ten kas keistusi į gerą.