Žmogus, peržiūrėjęs 10 tūkstančių filmų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

demukazz 2014-12-30 19:49
Gal ir turesime ipedini a.a. Valiuliui o siaip, tai patariu karts nuo karto pasiskaityti jo portala - tikrai issamios rcenzijos.
Plastique 2014-12-31 00:24
Smagu, kad žmonės po truputi pradeda vertinti gerą kiną. Dievinu kiną, kinas man yra kažkas nepaprasto, kai per kelias valandas į tavo gyvenimą atiteka tiek daug skirtingų vaizdų, emocijų ir nuotaikų. Nežinau kodėl, bet šiuo metu rašant prisiminiau brolių Coen'u filmą: "No Country for Old Men". Žmonės žiūrėkit kiną, gerą kiną. Ypatingai skirta tiems, kurie neskaito ar nemėgsta knygų. P.s. galėjot pasiteiraut apie knygas pas žmogų, kuris peržiūrėjo 10 tūkstančių filmų. Įdomu būtų išgirst atsakymą.
vanduo4 2014-12-31 02:08
O koks adresas į jo portalą? Dėkui. - Beje. Bevertis straipsnis lygiai kaip ir minėta televizija.... Oi kiek daug mačiau filmų, tiesiog nežiūriu ir žiūriu. Labiausiai patinka šis aktorius, o labiausiai šis, o tas tai iš viso. Bla bla bla. - Aš nežinau pavardžių ir aktorius pažįstu tik iš veido, bet chebra sako, kad mano komentarai yra liuks. Ieškoti torrent.lt Slapyvardis visiems žinomas "VANDUO4", nes mano papūgai sunku ištarti tikrą vardą, kurio neturiu. - Beje patarčiau pažiūrėti filmą "Lucy". Tai geriausias fantastikos ir ne tik filmas šiais metais. - Filmas, tai ne aktoriai ar režisieriai. Aišku niekas nesiginčija dėl vaidinimo meno, garso ir vaizdo kokybės. Bet šiais laikais tai jau tiesiog įprasta. Tad kritikuodamas filmą pirmiausiai aš skiriu dėmesį į filmo idėją ir jo paskirtį: 1. filmai - tai gyvenimo istorijos. Jos gali būti pamokančios, patariančios. Filmai gali būti naudojami žmonių auklėjimui, būtent tai ir daroma. Filmai - tai propagandinė žinutė žmonėms apie tai kas vyksta pasaulyje; 2. filmai dažniausiai atspindi politines pasaulio realijas. Neaišku ar tai daroma kažkieno užsakymu ar tai tiesios pelninga kol ant karštų pėdų, bet jie yra realaus laiko Pasaulinė istorija (Interviu); Topinis serialas: "THE WALKING DEAD". - Taaaaaaip. Tai kažkam nesamonių siaubo fantastika apie zombius. Bet jeigu tuos zombius suvoksime kaip mus supančius žmones, kurie kaip "zombiai" juda neaišku kur, žiūri kvailą TV, vaikosi madų ir neturi jokio savojo AŠ, tada viskas atsistoja į vietas; - Serialas atskleidžia žmonių silpnybes ir stiprybes; parodo kaip susirasti draugų; moko kuo pasitikėti, o kuo ne; pataria kaip išgyventi "idiotų" pasaulyje. Daugeliui šis serialas nepatinka, nes jame trūkinėja mintis (reikia nuosekliai viska žiūrėti), nėra kažkokių ypatingų efektų. Bet jeigu suprasite, kad zombiai čia nėra pagrindiniai filmo elementai, o tik fonas - tada viskas atsistos į vietas. - TUŠČIAS STRAIPSNIŲ RAŠYMAS BEI BUKAS 10 FILMŲ PER DIENĄ ŽIŪRĖJIMAS KRITIKUOJANT SPALVAS, APRANGĄ IR GARSĄ - PILNATVĖS SUTEIKIA TIK ZOMBIAMS. Kol zombiai turi pakankamai mėsos apdorojimui - jie tave myli, kai mėsos nebeužtenka - jie tavęs nekenčia. - BUKINANTIS STRAIPSNIS.
sub 2014-12-31 08:40
Lucy šiais metais visiškai nurovė stogą, nesugalvoju geresnio matyto to žanro kino šiais metais.
Javax 2014-12-31 09:54
Graudu skaityti tiek straipsnį tiek komentarus. Lucy - vienas iš bukiausių matytų filmų.
bahuriux 2014-12-31 12:41
Tam kad suprasti ta filma ''Lucy'' reikia uzaugti protu, jei taip galima issireiksti. Pats filmas gal ir iprastas fantastinis, bet jo mintis nuostabi, apima viska ir netik musu matavimus. Yra tokia filmu kategorija (fantastiniu, bet ne pasaku) kuriuos ziuri daugelis, bet supranta vienetai is tukstancio, kad ir tas pats Interstellar, ar Matrix, taip ir sitas Lucy.
Mbucks12 2014-12-31 13:50
Matrix, labai geras pavyzdys. Žmonės jis arba išvis nepatinka, arba patinka dėl spec. efektų ir Keanu. Bet iš tikrųjų filmas, jeigu mes kalbame apie pirmą dalį, turi daug gilesnę prasmę. Ir kai kurios Morfijaus ir agento Smitho kalbos yra tiesiog šedevrai, nusakantys visą žmogaus esybę ir mūsų gyvenimą. Tačiau kad tai suprasti, reikia klausytis tų kalbų už filmo konteksto ribų.
Javax 2014-12-31 16:25
oho kiek pas mus filosofų pasaulyje prisiveisė. Su tokiais išvedžiojimais galite žiūrėti ir į š*** nuotrauką ir įsivaizduoti, kad jis nusako viso pasaulio prasmę ir esmę. Velniai griebtų, užaukit, ir skirkit, kad eina tą jūsų (200% EQ ir IQ turėtojų) įsivaizduojamą esmę perteikti visai kitaip, o ne per tokius niekalus kaip lucy, interstellar ir pan, kurie sutraukia mases būtent dėl to, kad jie ir sukurti tokiems kaip jūs, kurie tik per savo "nuostabų protą" "vieninteliai" sugebėjo įžvelgti "giliai paslėptą" filmo prasmę. Supraskite, kad yra daugybė žmonių, kurie ją supranta netgi keisčiau ir įdomiau už jus, bet apie filmą susidaro blogą įspūdį būtent dėl jame panaudotų visokių pigių elementų ir spragų. Ir pabaigai amerikonų populiarus pasakymas, kurį galite pritaikyti sau "If you think you are special you are probably not".
sub 2014-12-31 16:40
o atsirado filosofas žinantis kurie filmai yra geresni. Sau gali pritaikyt ta pati pasakymą. Turbūt redirected geresnis filmas už visus ane?
bahuriux 2014-12-31 19:16
Sutarkim, kad nesutarsim (MIB3). Na as ir turiu bloga nuomuone apie pvz ''Gravity'' del nepakeliamo spragu kiekio, tiesa sakant pats filmas viena didele spraga. Bet pastarieji musu aptarti filmai, neturi tokios kruvos spragu, tik po keleta kurias galima nurasyti ant to, kad tai fantastika. Gerai davai, EINAM SVENTE SVESTI!!!
demukazz 2014-12-31 20:15
Fantadtika, o tiksliau moksline pradau palikti ramybeje. Ji yra ikvepimo saltinis didziajai dalei tiksliuku. Turbut nebus staigmena isgiersti, kad visi esams ar dar tik busimi atradimai gime rasytoju, savo laiku "kaltu prie kryziaus" laiku vat man pats pats pats durniausias sutverimas, kuri pazinau per gyvenima yra prie visuotines normos ir taisykliu besistengiantis pritapti zmogelis, aka 90% visos zmonijos. Tai tie padareliai, kurie Brunona sudegino, van goga viesai zemino ir t.t. Nebijokit zmones fantazuoti! Tai kuras, kurio deka pasaulis sukasi linksmu nauju technologijos.lt kolektyvui ir forumu dalyviams . O griztant prie temos, tai Dario portalas yra buvaukine.lt
Abc 2014-12-31 23:38
Gera tema paliesta. Visgi, nereikėtų praleisti pro akis ir literatūros. Geri filmai pradėjo rastis, grubiai imant, maždaug tik prieš 50-60metų (yra išimčių kelios). O aukščiausią aktorių ir kinematografijos kokybę sugebėta išspausti tik nuo antro tūkts.(išimtis turbūt tik Kubrickas). Taigi kino, kaip meno žanras yra dar labai jaunas ir dar daug kur jam tobulėti. O vat literatūroje dar nuo 19a. radosi tokių genialių kūrinių (ne tik idėjos, bet jau ir stiliaus aspektu), kad mano manymu tie kūriniai stipriai viršija dabartinių gerų filmų kokybę. Aišku, kad subjektyvu. Bet noriu pasakyt, kad nereikia atmesti literatūros. Pereiti per klasiką būtina. p.s. siūlau pažiūrėt filmus (iš naujesnių): "Her" ir "Boyhood". Neseniai teko žiūrėt - nuostabūs.
Senioras 2015-01-01 23:03
jus ka rimtai,filmo esme gavos tokia,kad dievas pavirto i didziakrute blondine.
sub 2015-01-03 10:33
Jūs savaip interpretuojat, o man pasirodė kad dėl neaiškių narkotikų didelio kiekio ji pradėjo išnaudoti vis didesnį proc. smegenų.
J.Jay 2015-01-04 10:05
Hm...o aš maniau, kad reikia turėti narkotikų vartojimo stažą (kad suprasti "Lucy"). Sorry, nesupratau filmo, bet manau, kad šiandieninė jaunimo karta tik tokius filmus ir supranta.