Užsnigto JAV miesto triukas: „mes pasiduodame – turistai, vykite į Floridą!“  (0)

Vasario mėnuo buvo neįprastai šaltas Itakos mieste Niujorko valstijoje, JAV. Panašu, kad sniegas bent jau artimiausiu metu net nežada ištirpti, ir atrodo, kad miesto turizmo centras nusprendė iškelti baltą vėliavą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienio vakare Itakos lankytojų centro internetinėje svetainėje pasirodė žinutė, kuria raginama potencialius turistus net nesivarginti ir nevykti į Itakę. Vietoj to jie tegu vyksta į Ki Vestą Floridoje – į jo turizmo centro interneto svetainę net yra nukreipiami lankytojai.

„Viskas. Mes pasiduodame. Žiema, tu laimėjai. Į Ki Vestą? Dėl šios absurdiškai kvailos žiemos Itakė kviečia jus šią savaitę geriau aplankyti Ki Vestą. Grįžkite pas mus, kai viskas ištirps. Tikrai – čia dabar nieko gero“, – paskelbta Itakos svetainėje.

Itakos lankytojų centro marketingo vadybininkė Kristy Mitchell „CityLab“ sakė, kad buvo nuspręsta apeliuoti į tai, kas dabar itin aktualu rytinio JAV kranto gyventojams.

Itakoje žiemos metu vis tiek nesilanko daug turistų, todėl save pajuokdamas miestas nusprendė priminti, kad jis turi humoro jausmą, ir galbūt taip privilioti turistus, kai atsikas iš 40 cm sniego.

Nors kai kurie slidinėjimo bazių savininkai tokia žinute visai nesidžiaugė, ji susilaukė ne tik amerikiečių, bet ir viso pasaulio dėmesio. Vos per pirmąją dieną svetainę aplankė 108 tūkst. interneto vartotojų – paprastai per dieną ją atsiversdavo vos 1,5 tūkst. Po poros dienų juokelį savo svetainėje lankytojų centras pakeitė objektais, kuriuos turistai turėtų aplankyti Itakoje.

Ekspertai giria neįprastą miesto sprendimą pasireklamuoti – nors jis suvaidino pasiduodantis, pritraukė milžinišką auditoriją ir sulaukė daug dėmesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(21)
(3)
(18)

Komentarai (0)