„Aš rusas okupantas“ – internautus sukiršinusi rusų propaganda (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

svetys 2015-03-21 19:39
) Ir t.t. Ir ką? Tokio elgesio pasekoje tikitės, kad labiau „pirks jūsų siūlomą prekę“, kad labiau pasitikės brendu „zyzelis“? Baikit juokus . Na, mūsų TV reklama gan dažnai būna lėkšta, bet, kad nusivažiuotų iki tokio lygio kaip Jūs čia pateikėte - dar nemačiau. Dabar, man, tas jūsų ankstesnis komentaras pradeda rodytis kaip galimai padailintas (nors gal taip ir nėra). Taigi, mano akyse pasitikėjimas jumis kaip informacijos šaltiniu - jau mažumėlę krito. Mano manymu, jūs taip elgdamiesi nei savo „prekę“ kam įsiūlysite, nei savo „brendo“ reputaciją pakelsite – o juk siekiate ten ir ten, turbūt, priešingo...
Niko 2015-03-22 09:02
Na rusija jau be galo apgailėtina, bet jos kuriama propaganda dar labiau - gali apgaut nebent acto garintojus ar peroksido gerėjus. Prie ko čia elektrinės ir kita pramonė? Taip, rusija gerokai didesnė už Lietuvą ir tuo metu buvo ekonomiškai pranašesnė, bet mes rusijos ateiti neprašėm, ji mus okupavo, trėmė, draudė Lietuvių kalbą, vėliavą, bandė sunaikinti Lietuvos valstybę ir mus surusint. Paprašėm jų išeiti???? Prieš rusijos tankus plikom rankom ėjom, kad tik okupantai išsinešdintų, rusija mūsų prašymų niekada nesiklausė! Dėl elektrinės ir kitos begalo prastos kokybės pramonės mes net nežadėjom ir nežadame atsisakyti Lietuvos teritorijos, valstybės, kalbos ir viso kito, kas mus padaro LIETUVIAIS. O kaip baigėsi ssrs? rusija net dabar kurkas prasčiau gyvena už mus ekonomiškai, ką jau kalbėti apie politinę priespaudą rusijoje, opozicija tiesiog šaudoma, persekiojama. Jei pinigai mums būtų svarbiau už mūsų šalį, kalbą, papročius ir, apskritai, visą mūsų tautą, tai geriau pasiduotume JAV, kuri lenkia rusiją dešimtimis, net šimtais kartų visose srityse, nei būtume ubagais su rusija. Juolab, panašu, kad istorija kartojasi, tik šį kart rusija šviesos greičiu lekia link to pačio kaip ir ssrs pabaigoje.
DimQa 2015-03-22 11:08
Svetys išmoko naują žodį- antipropaganda.
svetys 2015-03-22 19:42
demokratinės šalies. O, šiaip, visi visų šalių „vatnykai“ juk yra susivieniję į savąjį neformalų tarptautinį internacionalą. Ir turbūt juos visus pagrinde vienija jų veiksmuose dominuojančios elementarios patyčios ir primityvi erudicija. Tad, deja, čia ir broliai lietuviai „vatnykai“ turbūt mažai kuo teišsiskiria tame internacionale.
Simplicity 2015-03-22 19:54
Ar taip neturi ką veikt, kad čia komentaruose jau kažkelintą dieną trolini su savo propagandom ir „kontrpropagandom“?
Niko 2015-03-22 20:24
Svety - sakydamas rusija, tai turėjau omenyje rusijos valdžią, prie ko čia paprasti rusai, jei jie jokio vaidmens neatlieka nei rinkimuose, nei valstybės valdyme? Ir ką žodis - apgailėtina, turi bendro su "vatnykais"? Tad visą postą rašei veltui, juolab, kad net atsižvelgiant į tavo komentarą, tai nekeičia mao komentaro esmės, nors žiūriu, kad kolkas dar nė vieno posto neparašei į temą, tad greičiausiai, visdėlto, ne už veltui čia stengiesi.
svetys 2015-03-22 21:23
Čia kaip? Visgi, bandote įsirašyti į “vatnykų” internacionalą? Kaži, ar šį galima vertinti kitaip kaip bandymą suregzti primityvią patyčią.
Niko 2015-03-22 22:06
Aiškiai parašiau, kad rusai su rusija neturi nieko bendro, apart gyvenamosios teritorijos, ir net parašiau kodėl, o tu vistiek juos kiši. Kalbi visiškai betką, kad tik nusuktum temą nuo tau nepalankių išvadų, nes bendros komentarų esmės nesugebi perkreipti iš savo alternatyvaus pasaulio pusės. Tai gal paaiškinsi kodėl mums ssrs okupacija, priespauda ir hidroelektrinės (ssrs, ne Lietuvos, jie statė, jiems priklausė, jie pardavinėjo, jie iš to pelnėsi, net nuomos už tai mums nemokėjo), didelė pramonė (taip pat ssrs, ne mūsų) turėtų būti geriau už savo laisvą ir nepriklausomą valstybę su SAVO teritorija, valdžia, pramone, kalba, papročiais, tradicijomis, istorija? Kodėl geriau valyti tualetus ssrs nei Britanijoje? 100proc. garantuoju, kad nesugebėsi tiesiog atsakyti į šiuos klausimus, tiesiog išskirsi kokią nereikšmingą frazę ir nusukdamas temą rašysi čia savo pornografiją.
svetys 2015-03-23 12:17
Šiaip tai yra mažumą žema savo šalies kalbą, papročius, tradicijas panaudoti kitų žeminimui. Kaip suprantu vardan pažeminimo jūs ignoruojate lietuvių kalbos tradicinį kreipinį „jūs“, tikrinių daiktavardžių rašymą iš didžiosios raidės… ========= = O, šiaip, tai visgi ši tema yra būtent apie propagandą. Niekada anksčiau ja nesidomėjau. Na, užėjo noras ir pasinagrinėjau techninę (ne politinę) propagandos pusę, jos konstrukciją, mechanizmus, detales. Nemanau, kad tai uždrausta. Na, įžvelgė nekurie „vatnykai“, jog todėl esu „rusų“ agentas. Na, ką padarysi - tokia jų teisė. Ir toks jau tas jų darbas - rasti kuo daugiau priešų ir kuo daugiau pasityčioti iš kitokių nei jie. O kokias turiu politines pažiūras – argi kam įdomu
enzim 2015-03-23 12:29
Super svečio diskusijos kultūra , sumurkdė Niko kap katuką į jo kaką
Absoliutas 2015-03-23 13:39
Jeigu Lietuva ir visos kitos okupuotos valstybes buvo pirmaujancios Europoje, tai kur dingo ta pirmaujanti Tarybu Sajunga? SSRS laikais, tokios valstybes kaip Lietuva nebuvo, buvo Tarybu Sajunga kuri buvo atsilikusi nuo vakaru visomis prasmemis. Na o pabaigai, Lietuva VISADA buvo Europos uodegoje, o okupavus rusams, mes dar labiau atsilikome nuo Europos, viena is priezasciu, kad musu pacia protingiausia visuomene ruseliai sugalvojo issiusti "atostogu" i sibira, suzlugde viska ka buvo imanoma suzlugdyti, pavadindami tai "isbuozinnimu" ir Lietuva paverte didele vergu stovykla vadinama kolukiu, kurios visa produkcija keliavo i Maskva, o pas mus net elementarios mesos nebuvo galima isigyti, nors buvo pilni kolukiai galviju. Todel ir subyrejo SSRS, nes vergams atsibodo dirbti uz dyka, nes rubliu buvo pilnos kisenes, o parduotuviu lentynos tuscios, visur deficitas, niekur keliauti negalima, nieko nusipirkti negalima. Kodel SSRS laikais, nebuvo galima zmonems keliauti i Ispanija, Prancuzija? Atsakymas: todel, kad vergai nepamatytu, jog galima gyventi kitaip.