Nerealiuoju Halku norėjęs tapti vyras – per plauką nuo mirties (Video)  (5)

Realybės milžinu Halku pramintas Romario Dos Santos Alvesas dėl savo priklausomybės nuo raumenų didinimo preparatų injekcijų vos neprarado gyvybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sužinojęs, kad jo raumenys nebegyvi ir pilni akmenų, vyras susirgo depresija ir netgi bandė nusižudyti. Dvidešimt penkerių metų brazilas savo kūną tobulina jau seniai. Prieš trejus metus intensyviai sportuoti pradėjęs vyras džiaugėsi pasiektais rezultatais, tačiau troško daugiau. Sužinojęs apie itin veiksmingai raumenis didinančius preparatus, gaminamus iš aliejaus, alkoholio ir lidokaino, jis neatsispyrė norui juos išbandyti, o tai padaręs nebegalėjo sustoti. Vyro raumenys didėjo neįtikėtinu greičiu, netrukus Romario buvo pramintas tikrovėje gyvenančiu milžinu Halku. „Gatvėje vaikai kartais pribėgdavo prie manęs, sakydami, kad atrodau kaip žymusis filmo herojus, – pasakoja vyras. – Jie prašydavo juos apkabinti ir nufotografuoti. Tai – labai geras jausmas.“

Tačiau netrukus Romario pastebėjo keistą raumenų kietumą. Nebegalėdamas injekcijų leistis net buliams skirtomis adatomis, jis kreipėsi į medikus, o šie jam pranešė siaubingą žinią: tam, kad išgelbėtų Romario gyvybę, reikės amputuoti abi jo rankas, mat raumenyse susikaupė sukietėjęs aliejus.

Negalėdamas pakelti šios baisios žinios, stipruolis susirgo depresija, bandė nusižudyti. „Tai buvo labai sunkus metas“, – pasakoja jo žmona. Tačiau šiaip ne taip, sukaupęs visas jėgas ir tikėjimą, vyras išsikapstė ir įstengė nuvykti į paskirtą operaciją.

Nežinia, ar įvyko nesusipratimas, ar stebuklas, tačiau gydytojai netikėtai Romario pranešė, kad amputuoti rankų vis dėlto nereikės, pakaks įprasto gydymo. Vyras negali patikėti savo sėkme ir teigia daugiau niekada nebevartosiantis papildų raumenims auginti.

Viskas gerai, kas gerai baigiasi, tiesa? Tačiau ši istorija gali būti puiki pamoka kitiems cheminių raumenų auginimo preparatų mėgėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
Autoriai: Augustė Špokaitė
(41)
(6)
(35)

Komentarai (5)