Rasti ir sunaikinti. Kaip likviduoti teroristus be teismo ir tardymo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2015-11-19 02:38
prezidentas neziuri i reroristus kaip i zmones, tai ir teroristai neziuri i prezidento pilicius kaip i zmones. tai yra nedaryk kitam to, ko nenori, kad darytu tau, kaip teisi, taip ir busi nuteistas.
Shimelis 2015-11-19 08:20
As tai nesuprantu, kam tos visos rezoliucijos, jeigu karo atveju, visi ant ju deda skersa ir niekas nesako "as taip nezaidziu" ir iseina?
Shinigami 2015-11-19 09:39
Tų jų nesupranti, nes nesupranti kas yra karas. Karas - tai ne vaikų žaidimas. Kare nekaltų arba draudžiamų metodų nėra. Yra tik priešai arba draugai. Kalbant apie priešus, čia yra tris priešų rūšys: 1) Stipresni už tave. 2) Lygiaverčiai. 3) Silpni. Kiekviena iš šių trijų rūšių galima skaidyti į dar keletą rūšių: a) Humaniški, taikantys žmonių teises visiems. b) Nehumaniški, visi priešai nėra žmonės. c) Galima su jais tartis. e) Negalima su jais tartis. 1) Kai susiduri su stipresnių priešų turi keletą išeičių: 1.1) Būti visiškai sunaikintam. 1.2) Pasiduoti ir paklūsti jų primestoms taisyklėms ir reikalavimams. 1.3) Pradėti teroristini pasipriešinimą. 2) Kai susiduri su lygiaverčių priešų turi keletą išeičių: 2.1) Kautis ir tikėtis kad laimėsi. 2.2) Susitarti dėl karo taisyklių (rezoliucijų ir panašiai), nes kitaip abu patirsite daug žalos. Kuri nei vienai pusei nebus naudinga (cheminis ginklas, biologinis ginklas, atominis ginklas ir panašiai). 3) Kai susiduri su silpnesnių priešų turi keletą išeičių: 3.1) Jį visiškai sunaikinti. 3.2) Priversti pasiduoti ir priimti tavo primetamas taisykles. Islamo valstybė yra silpnas priešas kuris pasirinko teroristinį pasipriešinimą. Todėl jį pasirinko 1.3 variantą. Kadangi jį pasirinko 1.3 variantą, kita pusė nebegali pasirinkti 3.2 varianto. Vadinasi lieka tik 3.1 variantas. Arba patiems pasiduoti ir priimti islamo valstybės tikėjimą ir įstatimus. Ko stipresnė pusė tikrai niekada nedarys. Dabar be užuolankų atsakant į tavo klausimą. Visos karo taisyklės priimtos tik susidūrus lygiaverčiams priešams dėl abipusės naudos, o ne dėl žmonių. Taip pat karo taisykles gali primesti stipresnė pusė jei ją valdo humanistai. Visais kitais atvejais karo taisyklės neegzistuoja. Jei kovoja dvi silpnos valstybės, tai joms tenka kovoti pagal stiprios valstybės primestas karo taisykles. Nes kitaip ta stipri valstybė jas sunaikins nehumaniškai. Kas jau ne karta yra patvirtinta. Tuo tarpu kai kovoja stipri valstybė su silpna, trečioji stipri valstybė gali tik parėkauti ir pirštu pagrūmoti. Nes kariaujanti stipri valstybė jai parodys vidurini pirštą. Ir humaniška valstybė dėl to nieko negalės padaryti. Nes pati gautu į kaulus karo metu. Tada visas humaniškumas ir drąsa išgaruoja ir lieka tik vaidyba. Dar viena vieta kurioje išgaruoja humaniškumas, kai tave užpuola silpnesnė pusė naudodama metodus kuriuos tu paskelbei neteisėtais ar ne humaniškais. Ir jai ant tavo nepasitenkinimo nusispjauti. Žinoma jei kovoja aborigenai naudodami ietys ir tu su automatais, tada gali naudoti humaniškus ir "teisėtus" metodus. Bet jei kovoja kažkas kas taip pat turi ginklų, tada tau nelabai telieka iš ko rinktis. Arba drebi baimėje nežinodamas kada koks praeivis prie tavęs susisprogdins arba pradės šaudyti. Arba pas juos nukeliauti ir visus iššaudyti.
Shimelis 2015-11-19 10:03
Va cia tai issaiskinimas, vertas atskiro straipsnio . Dekui
Atk 2015-11-19 11:19
O kam tas atskiras straipsnis? Kad žmonės ji paskaitę mažiau kariautų? Žmonės atvirkščiai, kuo daugiau skaitys neigiamos karo nformacijos tuo daugiau kariaus, tai visada buvo, visose vadoveliuose mokyklos pateikiama neigiama informacija, o kariaut vis niekaip nenustoja. Tai gal laikas praregėti ir pradėti vaduvėliuose vaikams pateikti tik istoriją susijusią su teigiama informacija, kur ką sukūrė nuostabaus, o ne iš poziijos, karų, inkvizicijų ir kitų kvailysčių?
Auksine Logika 2015-11-19 12:08
Ech... Jei ne tie durni istatymai tai paciam Putleriui butu seniai atlikta taskine likvidacija ir terorizmas pasaulyje butu sumazejes perpus.
Shinigami 2015-11-19 12:54
Tai, kad įstatimai ir taisyklės čia ne prie ko. Manai tik rusija atlieka tokias taškines likvidacijas? Tikrai ne. Tai atlieka visos šalys kurios tam turi pajėgumus. Žinoma vakarų šalys apie tai viešai nešneka, nes tai yra už jų įstatimų ribų. Tai kodėl putinui jį neatlikta? Todėl, kad putinas ne visagalis, jis vienas rusijos tikrai nevaldo. Jį pašalinsi, tada tie kurie rusija su juo valdo, pašalins tave. O tai jau karas tarp dviejų galingu branduolinių valstybių. Kitaip sakant, pašalinti diktatorių ir pašalinti diktatorinę valstybę yra du visiškai skirtingi dalykai. Putinas rusijoje yra sudievintas, jį pašalink per taškinę likvidacija ir stebėk kaip iš rusijos skrenda branduolinės raketos į visas keturias pasaulio puses. Kaip ir rašiau. Visi kariniai susitarimai egzistuoja tik tarp vienodo galingumo valstybių. Tarp galingų ir silpnų valstybių galioja primestos taisyklės silpnam. Žinoma, dabar žmonės turi ne tik valstybines armijas, bet ir kolektyvines armijas (NATO). Visos karo taisyklės buvo sukurtos kad sumažinti nuostolius tarp lygiaverčių kariaujančių šalių. Ir kad silpnos šalys nešokinėtu prieš stiprias šalis (nes bus kolektyviška nugesinta kitu šalių kurios vadovaujasi tomis taisyklėmis). Bet dėl šių taisyklių, žmonių teisių gynėjų ir panašiai, dabar pačios šalys sau surišo rankas ir nieko negali padaryti kol joms kas nors rimto nenutiko. Ir problemos realiai negali išrauti iš šaknų, nes pačios šaknys nieko nedaro. Tik šakoms liepia veikti.