Ekonomikos prabudimas: „Žvaigždžių karų“ pamokos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2015-12-20 02:49
Nelabai į temą, bet pasidalinsiu įspūdžiu apie filmą. Galiu drąsiai teigti, jog Žvaigždžių karai 7: Galia nubunda yra geriausias 2015 metų filmas. Jau po pirmų 15 minučių atsipūčiau ir supratau, kad Žvaigždžių karų priešistorės trilogijos klaidos nebuvo pakartotos. Priešingai, tai pilnavertis pirmosios trilogijos tęsinys. Nuostabūs spec efektai, puiki vaidyba, nelėkštas humoras ir įtraukiantis siužetas. Žinoma buvo ir minusų. Man labiausiai kliuvo tamsiosios pusės ir jos narių pateikimas publikai. Kylo Ren'as, Darto Vaderio anūkas buvo toks... mulkis. Kai jį pamačiau, pagalvojau kad tai degradavęs Sneipas iš Hario Poterio. Dėl įsivaizduojamo Dievo meilės, kodėl reikėjo padaryti šį veikėją tokiu nevykėliu? O imperijos generolas Huksas? Dar vienas idiotas, kuris nesugeba prižiūrėti savo projekto ir nepadaryti tos pačios klaidos kaip jo kolegos, kurie projektavo Mirties žvaigždę. Na bent jau jis ne toks riešus besipjaustantis emo kaip Kyl'as. Iš šitų dviejų nevykėlių galima susidaryti įspūdi apie jų valdovo Snoko kompetenciją valdyt. Come on, tu ne realybėje egzistuojantis parlamentaras kad galėtum sau leisti taip susimaut. Tu beveik imperatorius! Kad ir kaip nuliūdino tamsiosios pusės personažai, tikiuosi kitose dalyse bus paaiškintas jų elgesys ir mes pagaliau išvysime tikrąją tamsiosios pusės aristokratiją ir imperializmą. Rekomenduoju filmą pažiūrėti visiems.
Eič 2015-12-20 10:50
Jo, bad guys yra ganėtinai juokingi šiame filme. Originaliosiose serijose vien James Earl Johnso balsas žudančiai skamba, o čia kaip jau minėtas Hario Poterio Sneipas. Death Star patobulinimas visgi neblogas, bet praeities klaidos kartotos. Apibendrinant, Force Awakens - originalios trilogijos smash'upas. Kopijuota, dalis pavykusi, dalis ne. J.J. Abramsas klausėsi, kas nepatiko fanams pirmuosiuose 6-iuose filmuose. Ten tamsieji veikėjai pavyko, tad niekas ir nesiskundė, todėl ir buvo "lame"
Finalfour 2015-12-20 12:08
Tai ten toks Kylo Reno paveikslas ir buvo sumanytas. As galiu jums garantuoti, kad jis atsivers i sviesiaja puse. Jam tos kaukes reikejo kad pikciau atrodytu ir panasesnis i seneli butu. Tiesa, dabar kai naujoji panele dzedaje apipjauste ji gerai, tos kaukes jam reikes jau realiai