Žibantis Kalėdų stebuklas virto parodija?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

WWr 2015-12-23 13:23
Gėjaus rašinėlis. Aš, pvz., nepastebiu sidro paauglių rankose per Kalėdas ar alaus per Joninnes. T.y pastebiu ne daugiau nei bet kurią kitą dieną. Ir Kalėdos jau seniai nebe „laukiamiausia metų šventė“, kaip čia rašo, bet labiausiai varginanti ir erzinanti metų šventė, o tokia padarėme ją mes patys paversdami puoštų eglučių šventę masinio išpardavimo dienomis. Ištaisyti viską būtų galima priėmus specialų Kalėdų įstatymą, siūlau maždaug taip: Kaip jums? Man patiktų.
kestutisz 2015-12-23 13:46
Per daug jautriai reaguojat. Tie bėgiojimai tiesiog nemokamas cirkas, jei kažkas nori vaidinti - tegu tik, galima pakikenti ir tiek. O tai galima kabinėtis ir prie kokio kaziuko mugės - ten irgi pirmiausia visi turėtų eit melstis, o po to į jomarką. O dabar irgi - kai begalė paveiktų žmonių susigrūda vienoje vietoje, kitose tampa patogiau :)
bahuriux 2015-12-23 20:57
Aš tai esu Grinčas ir man gerai ypač užknisa tų pačiu SMS su eiliuotais sveikinimais persiuntinėjimas vienas kitam. Kaip tikras grinčas neatrašinėju į tokias nesamones. Jei aiškiau tai, dėjau ant visų religinių švenčių, bet prisilakti per naujus laikau "šventa" pareiga, nu dar jei būčiau narkomanas tai žolines irgi švęsčiau, o dabar dėja ne Jei rimtai, tai švetės apskritai betkokios per kurias nereikai dirbti yra gerai, prisivaišini, pabendrauji su artimais žmonėm daugiau susitinki su draugais ir giminėm.