Kad visiems tokie rūpesčiai: Nyderlandams trūksta kalinių - reikės uždaryti kalėjimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2016-04-02 15:24
Lietuviai žinos, kur reikės emigruoti dabar O šiaip pagarba jiems už tokius pasiekimus.
hellboy 2016-04-02 18:01
man atrodo kad tie kritikai turbut apsiruke per daug zoles o siaip as jau olandijoj pusantru metu gyvenu ir per ta laika ne karto niekas manes neuzpuole neapvoge ir taip toliau ir zinot kodel o gi todel kad ystatymai tokie griezti beja kaip ir mineta olandai nesistengia butinai prasizengusius sukisti y kalejima jiems dar leidzia pasitaisyti zinoma jeigu nusikaltimas nera per daug rimta ir pritariu lucy lietuviams dar toli iki tokio pasiekimo
wo123 2016-04-02 21:37

Hmz 2016-04-02 23:38
O manęs ir per dešimt metų Lietuvoje niekas neužpuolė, neapvogė ir taip toliau. Ir?
lucy 2016-04-03 02:05
Esi išimtis iš statistikos, arba greičiau kiauras dienas prie kompo sėdi Ir tikrai nereikia meluoti sau, pas mus ant tiek yra įprasta kai mašinai langus išplaka ir ką nors nuknisa tai yra žiauru. Geriau pripažinti tiesą jog yra šūdina ir bent jau galvoti kaip tą pakeisti. Šiaip atsimenu kai studijavau tai baraku aikštelės būdavo pilnos stiklu, net viduryje dienos būdavo nuknisa ką nors.
kiesza 2016-04-03 12:09
Na pas juos daug nusiklastamos veiklos yra legalizuota kas pas mus reiškia nusikaltimą. Silpnieji narkotika čia prekiaujami ant kiekvieno kampo, prostitucija ir visos erotinės pasaluagos taippat legalios, visa tai orientuota į imigrantus, nes vietinio olando pramirdusio "žole" neteko pastebėti galima turėti narkotikų savam naudojimui dėl ko niekas po teismus netampo.. Olandai minkšti žmonės, su kuo negali kovot, tą legalizuoja. Lietuvoje taippat sumažėtų nusikalstamumas perėmus olandų įstatymus tik bėda, kad visuomenė akimirksniu palypėtų pakopa žemyn tiek morališkai, tiek fiziškai..
lucy 2016-04-03 16:50
Nu gerai ką reiškia rukyt žolę Olandijoje ir bet kur vakaruose? Apart jog tai nelegalu daugiau nieko, visi kas nori tas rūko ir nieko jiems nebūna įsygyti taip pat kaip du pirštus apmyžt. https://www.youtube.com/watch?v=KlujizeNNQM. Valstybės taip pat labai nesistengia tai ir pažaboti + n tyrimų atlikta jog alkoholi vartoti yra kur kas blogiau nei žolė, esmė tik valstybė mokesčių nuo to nesurenka tai va ir nelegalu. Tai gal olandas nėra durnas ir supranta jog nėra prasmės kovoti su vėjo malūnais ir legalizavo? Ar ten daužyti langus mašinoms ir vogti irgi legalu? Prostitucija lygiai toki pati situacija tik šį karta tai jau tinka ne vien vakarams bet visam pasauliui. Vėlgi valio olandui kam kovoti su seniausia profesija pasaulyje, vis tiek nieko nelaimėsi ir čia tik moralės klausimai daugiau, nei kažkam reali žala daroma. Sakyčiau prostitutėms dar geriau, vien dėl valstybės apsaugos, o ne kažkokio tai pimp. Vnz reikia skirti kas yra realus nusikaltimas. Ir tik šiaip įstatymiškai nelegalu, bet visi kas nori tai daro.