Pasaulis tampa saugesnis ar kvailesnis? Kaip diferencialinės lygtys profesorių pavertė teroristu  (3)

Ketvirtadienį dviems valandoms buvo atidėtas „American Airlines“ skrydis, nes viena keleivė pamanė, kad orlaivyje yra teroristas – jai paranoją sukėlė skaičiuojantis profesorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Filadelfijos į Sirakūzus Niujorko valstijoje skrendantis lėktuvas pakilo gerokai vėliau nei turėjo. Pakilimas atidėtas dėl to, kad keleivė orlaivio įgulai išreiškė savo nerimą dėl vieno vyro elgesio.

Įtarimų sukėlęs asmuo – Italijos universiteto Pensilvanijoje ekonomikos profesorius Guido Menzio. Jis „The Washington Post“ pasakojo, kad keleiviams besikuriant savo vietose, šalia jo sėdėjusi moteris mėgino pradėti kalbą. Tačiau jis sako į šnekas nenorėjęs leistis – tuo metu dirbo su matematinėmis formulėmis.

Tuomet moteris palydovei perdavė raštelį. Netrukus pastaroji grįžo keleivės pasiteirauti, ar tikrai moteris jautėsi pernelyg blogai, kad galėtų skristi – ir jos abi išėjo. Po kelių akimirkų lėktuvo pilotas paprašė G.Menzio išlipti iš lėktuvo.

„Pamaniau, kad gal jie mėgina ką nors sužinoti apie jos ligą, – aiškino jis AP. – Tačiau vietoj to jie man pasakė, kad moteriai kilo nerimas, jog aš buvau teroristas, nes rašiau keistus dalykus.“

Vyras tikina pradėjęs juoktis, kai išgirdo, kad kas nors diferencialines lygtis palaikė teroristo rašliavomis.

Vyrą apklausė oro uosto apsauga.

Lėktuvas, turėjęs pakilti 19.20 val., galiausiai nuo žemės atsiplėšė 21.42 val. G.Menzio skrido šiuo lėktuvu, tačiau dėl jo nerimavusi keleivė nusprendė palaukti kito skrydžio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(58)
(4)
(54)

Komentarai (3)