Susipažinkite: vyras, kuris interneto aukcione pardavė savo visą gyvenimą  (4)

Ištikus krizei, Ianas Usheris internetinėje svetainėje „eBay“ pardavė visą savo gyvenimą – automobilį, namus, darbą ir net draugus. Kuomet I.Usherio žmona Laura paliko jį praėjus 6 metams po to, kai jie iš Didžiosios Britanijos emigravo į Australiją, jis nusprendė atsikratyti kiekvienos savo seno gyvenimo dalelės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuomet jis viską pradėjo nuo pradžių, ėmė keliauti po pasaulį, turėdamas tik savo gyvenimo tikslų sąrašą. Praėjus 4 metams jis įgyvendino beveik visus savo tikslus bei surado naują meilę. Dabar jis gyvena privačioje Karibų regiono saloje.

48-erių vyras, kilęs iš Darlingtono (Jungtinė Karalystė), gavo 192 000 svarų sterlingų už savo trijų miegamųjų namą šalia Pertho, vakarų Australijos, bei kitus daiktus.

Internete jis pardavė „Mazda“ automobilį, motociklą, parašiutininko įrangą bei vandens motociklą. Prie viso to jis pridėjo galimybę supažindinti su jo draugais bei pardavėjo padėjėjo darbą kilimų parduotuvėje.

Viską pardavęs, I.Usheris nusipirko bilietą į Dubajų, o vėliau – ir į kitas valstybes, o nuo to laiko nesižvalgė atgal ir nešvaistė nei vienos minutės.

Vyras stengiasi išnaudoti ir pasidžiaugti kiekviena akimirka – bėgo nuo bulių, nardė narve supant baltiesiems rykliams. Iš viso per 100 savaičių jis užsibrėžė įgyvendinti 100 tikslų, iš kurių jam pavyko įgyvendinti 93.

Šiuos dvejus metus jis apibūdina kaip geriausius jo gyvenime. Per juos jis išmoko prancūzų kalbą, pilotuoti lėktuvą, susitiko su seru Richardu Bransonu bei suvaidino smulkų vaidmenį Holivudo filme.

Kaip įsimintiniausius potyrius I.Usheris įvardija plaukiojimą su kuprotuoju banginiu ir jo jaunikliu Japonijoje, važiavimą motociklu ant Mirties Sienos bei bėgimą nuo bulių Pamplonoje (Ispanija).

Keliaudamas jis atrado internetinę svetainę, skirtą tokiems kaip ir jis – žmonėms, kurie iki tol nesimėgavo gyvenimu. Jis ėmė rašyti tinklaraštį apie savo nuotykius ir netgi išleido knygą „A Life Sold“, kuri taip pat buvo įrašyta tarp 100 tikslų.

Prieš pasibaigiant pinigams, jis nusipirko 85 arų ploto nedidelę salą netoli Panamos, kuri, manoma, kainavo 30 000 svarų sterlingų. Dabar vyras saloje statosi sau namą. Ir nors tai nebuvo vienas iš jo tikslų, I.Usheris pakeliui surado naują savo gyvenimo meilę. Naujoji jo gyvenimo moteris yra kanadietė Moe, kuri dažnai jį aplanko naujuose jo namuose.

I.Usheris pasakoja, kad jie susipažino keliaudami šunų kinkiniais. Nors nesimatė 15 mėnesių, jie ir toliau palaikė ryšį. Kuomet pora pagaliau vėl susitiko Floridoje, savaitę kartu praleido Jamaikoje bei dar vieną savaitę Kosta Rikoje, tarp jų užsimezgė meilė.

Vyras taip pat pripažino, kad įsikūrė netoli Panamos atsitiktinai, nieko neplanavęs ir daug apie tai negalvojęs. Beje, I.Usherio istorija jau susidomėjo Holivudas – apie vyrą norima sukurti filmą.

I.Usheris sako, kad nė akimirką nesigailėjo dėl savo pasirinkimo ir dabar jaučiasi žymiai laimingesnis, ypač kai gali savo naujuoju gyvenimu ir nuotykiais dalintis su savo gyvenimo drauge.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(69)
(3)
(66)

Komentarai (4)