Slaptieji K junginiai: vokiečių jūrų diversantai II pasaulinio karo metais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2016-08-13 21:27
"Briedis" uždikabliavęs ant šauniojo fašisto literatūros. Dar porą metų ir išleis romaną, kaip jaukiai ir romantiškai dega krosnys konclageriuose.
Skeptikas 2016-08-14 10:14
Nu, tik nereikia to Великая война... Visi pripažįsta, kad nacionalsocialistinė Vokietija, imperialistinė Japonija buvo II pasaulinio karo sukėlėjos. Faktas taškas. Tuo pačiu ir SSRS nebuvo šventoji pasirašiusi Ribentropo Molotovo paktą ir tiekusi naftą, geležies rūdą, chromą ir t.t. Hitlerio karto pramonei + pasidalijusi užpultą Lenkiją 1939 m. Galiausiai nė vieni nebuvo šventieji, o karas yra purvinas, kruvinas ir ištisas žmonių kartas žalojantis... TAČIAU manau visiems įdomu paskaityti apie II pasaulio karo Navy Seal. P. S. Su Briedžio leidykla niekaip nesu susijęs.
kiesza 2016-08-14 10:32
Tiesiog pinigai. II pasaulinis yra neišsemiama tema, todėl ją nustvėrę ir melžia, viskas tik dėl pelno.. Kita vertus begalo įdomu ir lai daugiau tų knygų leidžia, nors ši manęs anei kiek nekabina..
Arns 2016-08-14 12:35
Viena yra atsiminimai ar objektyvūs tyrimai, kas kita visokios pseudofantastikos ieškančios vien mėšlo kuriuo būtu galima padrabstyti. Iš to ką teko skaityti delfi (ten yra ir ištrauka iš šios knygos), tikrai ne ant tokios knygos leidybos griežti dantis. Ji nieko nešlovina.