Pamatykite kaip atrodo bjauriausia vieta pasaulyje pramintas kalėjimas: sunku patikėti, kad jis įsikūręs civilizuotoje šalyje (Video)  (13)

Niekas nesitiki, kad kalėjimas gali būti panašus į viešbutį, tačiau kai kurios vietos, vos žvilgtelėjus, tiesiog kelia šiurpą. Saleme, Misūryje, egzistuoja kalėjimas, primenantis tikrą kankinimo stovyklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bjauriausiu kalėjimu pasaulyje praminta vieta stebina jos lankytojus, o ką jau kalbėti apie pačius kalinius. Pastato sienos padengtos gyvybei pavojingu grybeliu ir įvairių spalvų pelėsiu. Nuo bakterijų sukeliamų ligų žmonės gali ir mirti. Pakankamai maža įkalinimo įstaiga gali sutalpinti tik 21 kalinį, tačiau kartais nutinka, kad jų būna daugiau nei 50. Tuomet sąlygos tampa dar siaubingesnės.

Kaliniai šioje įstaigoje taip pat neturi normalaus geriamojo vandens šaltinio. Net makaronams virti naudojamas vanduo iš dušo, o kadangi ši vieta taip pat nusėta pelėsiu ir grybeliu, tikriausiai tai patenka ir į kalinių maistą.

Pasirodo, šiame kalėjime prasta sveikata skundžiasi ne tik kalintieji, bet ir personalas. Vienas kalėjimo darbuotojas atskleidė, kad serga didžiąją laiko dalį nuo tada, kai įsidarbino įstaigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(8)
(14)
(-6)

Komentarai (13)