Svingerių ekspresas - ypatingas traukinys, kurio viduje dėsis bala žino kas  (4)

Sekso turizmas išgyvena geriausius laikus. Dar niekada nebuvo tiek daug pasiūlymų keliauti taip, kad aistros galėtų lietis laisvai. Kruizai, viešbučiai, rūmai ir net ištisi miesteliai pritaikyti svingeriams ir laisvamaniams, kuriems seksas be suvaržymų – norma. Siekiant patenkinti savo seksualumo nevaržančių turistų poreikius kuriasi daugybė kelionių agentūrų, kurios siūlo tik suaugusiesiems skirtas keliones. Jų programos gali patenkinti visus pagal poreikius ir galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keliaujantiems po vieną ir poroms, norinčioms pagyvinti savo seksualinį gyvenimą ir ištroškusioms neįprastų įspūdžių. Siūlomos ir ilgos, ir savaitgalinės ar vos vieno vakaro programos. Jų metu keliautojai gali laisvai išreikšti savo keisčiausias ir slapčiausias seksualines svajones. Ne, su prostitucija tai neturi nieko bendra. Naujųjų, dabar itin išpopuliarėjusių kelionių agentūrų siūlomos išdykėliškos programos yra legalios ir, atrodo, labai paklausios ir madingos.

Bet tos kelionės nėra pigios. Vien suaugusiesiems skirtų nuotykių ištroškę pasileidėliai turi gerokai pakratyti savo piniginę. Tačiau tai neatbaido turtuolių, norinčių bet kokia kaina patenkinti savo aistras. Grupinio sekso, latekso ar putų vakarėlių gerbėjai ir ekshibicionistai leidžia didžiules sumas, kad galėtų ne tik aplankyti dar nematytus pasaulio kraštus, bet ir pasinerti į seksualių nuotykių sūkurį.

Pavyzdžiui, svingeriai, norintys savaitę praleisti plaukiodami aistringame kruiziniame laive po Adrijos jūrą, moka nuo 3 iki 10 tūkstančių eurų. Intriguojančios, tik suaugusiesiems skirtos kelionės siūlomos ne vien laivais.

Netrukus bus siūloma išbandyti nešvankią „Rytų ekspreso“ – garsiausio istorinio Europos traukinio, vykdavusio maršrutu Paryžius–Konstantinopolis (dabar – Stambulas) – versiją. Tokias keliones visai netrukus turėtų pradėti siūlyti viena laisvamaniška Prancūzijos kelionių agentūra.

Priešingai nei XIX amžiaus pabaigoje pirmą kartą keliautojų išbandytas „Rytų ekspresas“, šiuolaikinis „Swingsy Express“ vadinamas traukinys pasiūlys prabangią kelionę besimėgaujant gardžiausiais valgiais ir vaizdais. „Swingsy Express“ – sekso traukinys, riedėsiantis tik per didžiausius Europos miestus – Paryžių, Amsterdamą, Berlyną, Barseloną. Kai jis sustos šiuose miestuose, keleiviai galės dalyvauti suaugusiesiems skirtų vietos klubų surengtose specialiose vakaro programose.

Išskirtinę kelionę traukiniu organizuojančios agentūros interneto puslapyje skelbiama, kad norintys keliauti turėtų atminti, kad subtilus ir elegantiškas elgesys yra svarbiau už mūsų instinktus. Prancūzijos dienraščio „Le Monde“ duomenimis, praėjusiais metais šelmiškoms kelionėms visame pasaulyje buvo išleista beveik 20 milijonų eurų.

Daugiausia tokioms kelionėms išlaidauja jauni ir pagyvenę prancūzai, italai, ispanai, britai ir vokiečiai. Vien Prancūzijoje yra apie 500 svingeriams ir kitiems aistringiems žmonėms skirtų klubų. Dauguma jų įsikūrę šalies sostinėje Paryžiuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(35)
(34)
(1)

Komentarai (4)