Beveik stebuklo vertas įvykis - vaizdo įraše užfiksuota kaip sunkaus konteinerio kritimas vos nepasiglemžė vyro gyvybės (Video)  (1)

Vyriškis sugebėjo išgyventi po to, kai ant sunkvežimio, kuriame jis buvo, nukrito didžiulis sunkus konteineris, kurį tuo metu buvo pakėlęs kranas. Šokiruojanti filmuota medžiaga atskleidžia, kaip kranas manevruoja virš sunkvežimio su ore kabančiu konteineriu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo metu vyriškis, dėvintis baltus marškinėlius, stovi galinėje sunkvežimio dalyje ir laiko už virvės, pritvirtintos prie konteinerio. Tikėtina, jog jis taip bando pakreipti konteinerį, kad šis tiksliau nusileistų į sunkvežimio priekabą.

Bet staiga viskas pakrypsta netikėta linkme, kuomet konteineris atsikabina ir užgriūna sunkvežimį, kur prieš tai stovėjo vyriškis. Atrodo, kad jis turėtų būti tiesiog sutraiškytas.

Bet, laimei, viskas baigėsi pagal gerąjį scenarijų. Pasirodo, jog vyras sugebėjo išsigelbėti. Jis sugebėjo suvokti, kas netrukus gali įvykti, todėl akimirka prieš incidentą paspruko šalin, kaip tik tuo metu įvyko nelaimė.

Šis įvykis sulaukė daugybės peržiūrų internete, daugelis negalėjo atsistebėti, kaip pasisekė vyriškiui. „Jis sugebėjo apgauti pačią mirtį“, – rašė vienas internautas.

Pakankamai laimingai pasibaigęs incidentas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(1)
(8)
(-7)

Komentarai (1)