Neapsikentę valdininkų patyčių vieno griūvančio Rusijos namo gyventojai įrašė muzikinį vaizdo klausimą pačiam Putinui (Video)  (2)

Ufos miesto Šota Rustavelio gatvės 70/7 numeriu pažymėto avarinio namo gyventojai, kurie turėtų būti netrukus iškeldinti, kreipėsi į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Ir labai keistai tai padarė - įrašė muzikinį vaizdo klausimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį kreipimąsi į šalies vadovą – repą apie griūvantį namą atliko vietos grupės „Glumilino“ lyderis Hartas Ischakovas. Muzikantais tapo šio namo gyventojai, kurie grojo marakasais ir mediniais šaukštais. Pagrindinė avarinio namo aktyvistė akomponavo sena skalbimo lenta.

„Mes kovojome tradiciniais būdais ir net laimėjome teismus. Bet miesto administracija skėsčioja rankomis ir nevykdo savo pažadų. Tad mes priversti pagalbos prašyti Putino“, – sakė H.Ischakovas.

Dviejų aukštų, 1956 metais pastatytas namas prieš šešerius metus buvo pripažintas avariniu, tačiau  vėliau miesto valdžia pranešė, kad į avarinių  sąrašą jis  įtrauktas per klaidą.

Namo gyventojai teisėsi su valdininkais, rašė laiškus į įvairias instancijas ir dalyvavo tarptautiniame viešame renginyje „Mannequin Challenge“, kur sustingo manekenų poza apšiurusių interjerų fone.

Po kilusio triukšmo žiniasklaidoje, kaip teigia avarinio namo gyventojai, valdininkai pažadėjo juos iškeldinti ir rasti statytoją iki 2017-ųjų vasaros. Bet taip nieko ir nepadarė.

„Vladimirai Vladimirovičiau, nejau reikia kreiptis į jus, kad pagaliau nugriautų šį namą?“ – taip baigė savo kreipimąsi Ufos gyventojai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (2)